No bo my się późno kładziemy zwykle po północy, to potem trzeba odespaćWy to śpiochy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No bo my się późno kładziemy zwykle po północy, to potem trzeba odespaćWy to śpiochy![]()
Mój to już dawno smacznie śpiNo bo my się późno kładziemy zwykle po północy, to potem trzeba odespaća Czarek 21-22 idzie spać
![]()
O mój też miał fazę na Palucha aż mi się udzieliło, ale teraz wciąż MataOooo to z takich to Filip preferuje taco Hemingwaya i palucha bo stary słucha w auciepiosenki świąteczne też wchodzą jak złoto
Większość dzieci pewnej wtedy już śpiMój to już dawno smacznie śpi![]()
Pokaż co zamówiłaśŚwięta92 przyszło Ci zamówienie z H&M ? Ja dzisiaj dostalam i jestem zakochana ;D juz usiadłam i zamowilam druga paczkę ma jej rozmiarrzyszło bo tamte były o rozmiar większe juz ;D
Przyszło dzisŚwięta92 przyszło Ci zamówienie z H&M ? Ja dzisiaj dostalam i jestem zakochana ;D juz usiadłam i zamowilam druga paczkę ma jej rozmiarrzyszło bo tamte były o rozmiar większe juz ;D
Ja na 86 bo mloda juz nosi 80 ;D wiec chciqlam rozmiar większe. Ale będę zamawiala tez w rozmiarze jaki nosi bo są sliczne;DPrzyszło dzisjuż się suszy w suszarce bo jutro wyjeżdżamy
najbardziej podobają mi się leginsy są przeboskie!!!! Jaki rozmiar bralas
Uspie zaraz młodą i wstawię Wam zdjeciePokaż co zamówiłaś![]()