• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oooo to z takich to Filip preferuje taco Hemingwaya i palucha bo stary słucha w aucie 😂🥴 piosenki świąteczne też wchodzą jak złoto
O mój też miał fazę na Palucha aż mi się udzieliło, ale teraz wciąż Mata 😁 a Paluch w ogóle mieszka u mnie na osiedlu, raz go w Lidlu spotkałam i nawet bym nie wiedziała, że to ktoś znany, gdyby mi mój go kiedyś usilnie nie pokazywał 😂 Teledysk do piosenki "Każdy blok" kręcił u nas w parku, gdzie często na spacer chodzimy i dał ogłoszenie, że zaprasza, bo będzie nagrywał, więc nie szłam wtedy 😂🙈

Święta92 przyszło Ci zamówienie z H&M ? Ja dzisiaj dostalam i jestem zakochana ;D juz usiadłam i zamowilam druga paczkę ma jej rozmiar :przyszło bo tamte były o rozmiar większe juz ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry