• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moje w lipcu na szczepieniu mierzyło 65 cm, a w środę ostatnia 64.5. Także tego [emoji23] A zmieniam mu garderoba na 74, bo z 68 wyrasta
Cofam, że pieski działają na każdy płacz, ale chociaż złagodziły ryk przedszczepienny. Ja nie wiem jak to jest, ale Czarek bardziej się boi lekarki niż pielęgniarki od szczepień [emoji85]
W każdym razie wszystkie obowiązkowe szczepienia na ten rok życia mamy już z głowy, jeszcze tylko meningokoki zrobimy. Waga 8280g, więc chyba za dużo nie przybrał od ostatniego razu, ale też dokładnie nie wiem ile ważył, bo facet był i nie spamiętał [emoji38] miesiac temu w sumie byliśmy, a dzieciaki już teraz chyba tak szybko nie tyją nawet [emoji85] zdziwiłam się tylko co do wzrostu, bo wyszło jej tam 69cm, a ubranka już 74/80 nosi - ile mierzą wasze dzieci?

reklama
U nas waga 9100g a wzrost 73cm. Ale te pomiary wzrostu wydają mi się niezbyt dokładne😉
Taak, u nas to już w ogóle było na łapu capu, bo płakał i zginał nóżki, tylko sekundę udało mi się przytrzymać, więc tak zmierzyła mniej więcej. Sama go zmierzę przy okazji na spokojnie i zobaczymy, ale może coś koło 70cm mieć, bo przewijak chyba tyle ma, a jeszcze nie wystaje jakoś bardzo.

To my już z 74 powoli wychodzimy, a wg pomiarów wzrost podobny 😂 Dzisiaj mu założyłam spodenki na 74 ze smyka, a tam dość duże ubranka mają i na styk.
Szczerze mówiąc to mam kilka Marek i zawsze rozmiary się zgadzają. Jedyne co to lupilu ma jakieś dziwne rozmiary, ale poza tym wszystko praktycznie takie samo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry