• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

te musztardowe body, co ktoś wrzucił, to body 80 jest mega wielkie jak przyłożyłąm do innych firm. Ale tylko te musztardowe, inne są standardowe.
Bo ono właśnie ma rozciągliwy materiał, ja jeszcze mam z tego samego materiału beżowe 74 i jest mu dobre z zapasem (to musztardowej kupiłam 80 to nawet jeszcze nie zakładałam, bo pewnie za duże będzie), a inne z Pepco takie sztywne w 80 ledwo wchodzi.

reklama
Bo ono właśnie ma rozciągliwy materiał, ja jeszcze mam z tego samego materiału beżowe 74 i jest mu dobre z zapasem (to musztardowej kupiłam 80 to nawet jeszcze nie zakładałam, bo pewnie za duże będzie), a inne z Pepco takie sztywne w 80 ledwo wchodzi.
ja musze przeczytać jakąś książkę, bo piszę jak jakiś nieuk 😂 😂

Dziewczyny używa któraś z was kamery zamiast niani? Co polecacie? Ja planuję coś kupić bo młody będzie miał pokój na piętrze więc wieczorem chce go mieć na oku jak już będzie spał.

Dziewczyny używa któraś z was kamery zamiast niani? Co polecacie? Ja planuję coś kupić bo młody będzie miał pokój na piętrze więc wieczorem chce go mieć na oku jak już będzie spał.
Xiaomi 360. Chyba najlepsza i nie droga 😀 ja czasami zapominam wyłączyć, i nagle słyszę głos w kamerze,, sprzątaj,, a to mąż z pracy 😂😂 wtedy mu odpowiadam ladnie 😂😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry