rosenberg
Fanka BB :)
Udanego wypoczynkuXiaomi 360. Chyba najlepsza i nie drogaja czasami zapominam wyłączyć, i nagle słyszę głos w kamerze,, sprzątaj,, a to mąż z pracy
wtedy mu odpowiadam ladnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Udanego wypoczynkuXiaomi 360. Chyba najlepsza i nie drogaja czasami zapominam wyłączyć, i nagle słyszę głos w kamerze,, sprzątaj,, a to mąż z pracy
![]()
Dzięki, jeszcze nie spakowana. Jedziemy kolo 14Udanego wypoczynku![]()
Czekamy na jakieś zdjęcie na wyjeździe naszej wspaniałej Hanki ;D!Dzięki, jeszcze nie spakowana. Jedziemy kolo 14nienawidze się pakować bo wszystko potrzebne
a najlepiej kosmetyki których w domu nawet nie używam na wyjeździe się łudze, że będę
![]()
Chce mieć córkę i być bogataZrobilam kolejne zamówienie, tym razem dolce sonno. Przyjdzie to pokaze jakie cuda <3
Z tym bogactwem to bym nie przesadzała haha ;D życie na kredycie, praca codziennie + weekendy ;D ale odkąd wlasnie jest mloda to razem z mężem zglupielismy ;D ja od roku nie kupilam sobie nic nowego ;D mysle ze jakbyśmy mieli chlopaka to juz bym tak nie głupiała bo jednak chłopięce ubranka nie maja az takiego uroku co te wszystko kwiatki i koroneczki ;DChce mieć córkę i być bogata![]()
Też polecamXiaomi 360. Chyba najlepsza i nie drogaja czasami zapominam wyłączyć, i nagle słyszę głos w kamerze,, sprzątaj,, a to mąż z pracy
![]()
Gdybym miała córkę to bym musiała być bogata, za dużo ładnych ubranek. Ja mam nawet wózek wybrany gdybym miała mieć córkęZ tym bogactwem to bym nie przesadzała haha ;D życie na kredycie, praca codziennie + weekendy ;D ale odkąd wlasnie jest mloda to razem z mężem zglupielismy ;D ja od roku nie kupilam sobie nic nowego ;D mysle ze jakbyśmy mieli chlopaka to juz bym tak nie głupiała bo jednak chłopięce ubranka nie maja az takiego uroku co te wszystko kwiatki i koroneczki ;D
Ale dla mlodj tez kompletuje wlasnie garderobę duzo wczesniej na dany rozmiar;p