• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dzięki, jeszcze nie spakowana. Jedziemy kolo 14😀 nienawidze się pakować bo wszystko potrzebne 😂a najlepiej kosmetyki których w domu nawet nie używam na wyjeździe się łudze, że będę 😂
Czekamy na jakieś zdjęcie na wyjeździe naszej wspaniałej Hanki ;D!

My jak pakowaliśmy się nad morze to z mężem w jedna walizkę a mlodej rzeczy ledwo sie zmieściły do drugiej. Takiej samej hahah

Chce mieć córkę i być bogata 🤣🤣
Z tym bogactwem to bym nie przesadzała haha ;D życie na kredycie, praca codziennie + weekendy ;D ale odkąd wlasnie jest mloda to razem z mężem zglupielismy ;D ja od roku nie kupilam sobie nic nowego ;D mysle ze jakbyśmy mieli chlopaka to juz bym tak nie głupiała bo jednak chłopięce ubranka nie maja az takiego uroku co te wszystko kwiatki i koroneczki ;D
Ale dla mlodj tez kompletuje wlasnie garderobę duzo wczesniej na dany rozmiar;p

reklama
Z tym bogactwem to bym nie przesadzała haha ;D życie na kredycie, praca codziennie + weekendy ;D ale odkąd wlasnie jest mloda to razem z mężem zglupielismy ;D ja od roku nie kupilam sobie nic nowego ;D mysle ze jakbyśmy mieli chlopaka to juz bym tak nie głupiała bo jednak chłopięce ubranka nie maja az takiego uroku co te wszystko kwiatki i koroneczki ;D
Ale dla mlodj tez kompletuje wlasnie garderobę duzo wczesniej na dany rozmiar;p
Gdybym miała córkę to bym musiała być bogata, za dużo ładnych ubranek. Ja mam nawet wózek wybrany gdybym miała mieć córkę 🤣🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry