G
gość _199
Gość
Ja mam że smyka tylko rampersy, to 74 były jak 80 z PepcoLupilu i smyk dla mnie duże są jakieś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam że smyka tylko rampersy, to 74 były jak 80 z PepcoLupilu i smyk dla mnie duże są jakieś
Mi się tak wydaje, że ten cool Club większe ma. Mam bluze na 62 to jescze dobraJa mam że smyka tylko rampersy, to 74 były jak 80 z Pepco. Dlatego zawsze kupowałam z danego rozmiaru wszystkiego ubranka z jednego sklepu.
Zależy jakie marki kupujesz. Ubranka z Lidla są zdecydowanie większe, a tak poza tym ze smyka też często mają większe (body na 62 mam jeszcze jedno i wchodzi w nie), a z Pepco z kolei często są mniejsze ubranka. Ale może kwestia materiałuSzczerze mówiąc to mam kilka Marek i zawsze rozmiary się zgadzają. Jedyne co to lupilu ma jakieś dziwne rozmiary, ale poza tym wszystko praktycznie takie samo.
Brawooo !Hania usiadla!!!!Już nic jej nie zatrzyma! Poszlam robić wode jej do kąpieli, wracam a ona siedzi
![]()
67cm i dół musi mieć minimum rozmiar 68, inne są za krótkie, chociaż zależy co. W body lupilu 56 dalej wejdzieCofam, że pieski działają na każdy płacz, ale chociaż złagodziły ryk przedszczepienny. Ja nie wiem jak to jest, ale Czarek bardziej się boi lekarki niż pielęgniarki od szczepień![]()
W każdym razie wszystkie obowiązkowe szczepienia na ten rok życia mamy już z głowy, jeszcze tylko meningokoki zrobimy. Waga 8280g, więc chyba za dużo nie przybrał od ostatniego razu, ale też dokładnie nie wiem ile ważył, bo facet był i nie spamiętałmiesiac temu w sumie byliśmy, a dzieciaki już teraz chyba tak szybko nie tyją nawet
zdziwiłam się tylko co do wzrostu, bo wyszło jej tam 69cm, a ubranka już 74/80 nosi - ile mierzą wasze dzieci?
W Pepco są małe ciuchy. Wszystkie z Pepco 68 ledwo na Filipa pasują, a z innych firm to posłużą jeszcze cała jesieńJa mam że smyka tylko rampersy, to 74 były jak 80 z Pepco. Dlatego zawsze kupowałam z danego rozmiaru wszystkiego ubranka z jednego sklepu.
te musztardowe body, co ktoś wrzucił, to body 80 jest mega wielkie jak przyłożyłąm do innych firm. Ale tylko te musztardowe, inne są standardowe.W Pepco są małe ciuchy. Wszystkie z Pepco 68 ledwo na Filipa pasują, a z innych firm to posłużą jeszcze cała jesień
To mój już w to body 56 z Lidla nie wchodzi67cm i dół musi mieć minimum rozmiar 68, inne są za krótkie, chociaż zależy co. W body lupilu 56 dalej wejdzieone jakby rosną z nim
Oj tymi ich pomiarami się nie przejmujCofam, że pieski działają na każdy płacz, ale chociaż złagodziły ryk przedszczepienny. Ja nie wiem jak to jest, ale Czarek bardziej się boi lekarki niż pielęgniarki od szczepień
W każdym razie wszystkie obowiązkowe szczepienia na ten rok życia mamy już z głowy, jeszcze tylko meningokoki zrobimy. Waga 8280g, więc chyba za dużo nie przybrał od ostatniego razu, ale też dokładnie nie wiem ile ważył, bo facet był i nie spamiętałmiesiac temu w sumie byliśmy, a dzieciaki już teraz chyba tak szybko nie tyją nawet
zdziwiłam się tylko co do wzrostu, bo wyszło jej tam 69cm, a ubranka już 74/80 nosi - ile mierzą wasze dzieci?