• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Szczerze mówiąc to mam kilka Marek i zawsze rozmiary się zgadzają. Jedyne co to lupilu ma jakieś dziwne rozmiary, ale poza tym wszystko praktycznie takie samo.
Zależy jakie marki kupujesz. Ubranka z Lidla są zdecydowanie większe, a tak poza tym ze smyka też często mają większe (body na 62 mam jeszcze jedno i wchodzi w nie), a z Pepco z kolei często są mniejsze ubranka. Ale może kwestia materiału 😉

Cofam, że pieski działają na każdy płacz, ale chociaż złagodziły ryk przedszczepienny. Ja nie wiem jak to jest, ale Czarek bardziej się boi lekarki niż pielęgniarki od szczepień 🙈
W każdym razie wszystkie obowiązkowe szczepienia na ten rok życia mamy już z głowy, jeszcze tylko meningokoki zrobimy. Waga 8280g, więc chyba za dużo nie przybrał od ostatniego razu, ale też dokładnie nie wiem ile ważył, bo facet był i nie spamiętał 😆 miesiac temu w sumie byliśmy, a dzieciaki już teraz chyba tak szybko nie tyją nawet 🙈 zdziwiłam się tylko co do wzrostu, bo wyszło jej tam 69cm, a ubranka już 74/80 nosi - ile mierzą wasze dzieci?
67cm i dół musi mieć minimum rozmiar 68, inne są za krótkie, chociaż zależy co. W body lupilu 56 dalej wejdzie 😂😂 one jakby rosną z nim

67cm i dół musi mieć minimum rozmiar 68, inne są za krótkie, chociaż zależy co. W body lupilu 56 dalej wejdzie 😂😂 one jakby rosną z nim
To mój już w to body 56 z Lidla nie wchodzi 😂 od momentu jak w nim spadł z łóżka haha mój spodenki 68 ma już za krótkie, 74 idealne, ale nakupowalam już 80, a body to różnie, ale poza tym jednym ze smyka 62 to raczej wszystko 74 i 80, jedno ma na 86, ale takie małe jak na ten rozmiar 🙉

reklama
Cofam, że pieski działają na każdy płacz, ale chociaż złagodziły ryk przedszczepienny. Ja nie wiem jak to jest, ale Czarek bardziej się boi lekarki niż pielęgniarki od szczepień 🙈
W każdym razie wszystkie obowiązkowe szczepienia na ten rok życia mamy już z głowy, jeszcze tylko meningokoki zrobimy. Waga 8280g, więc chyba za dużo nie przybrał od ostatniego razu, ale też dokładnie nie wiem ile ważył, bo facet był i nie spamiętał 😆 miesiac temu w sumie byliśmy, a dzieciaki już teraz chyba tak szybko nie tyją nawet 🙈 zdziwiłam się tylko co do wzrostu, bo wyszło jej tam 69cm, a ubranka już 74/80 nosi - ile mierzą wasze dzieci?
Oj tymi ich pomiarami się nie przejmuj 😆 wszystko zależy czy mierzy ta sama pielęgniarka i jak zmierzy 😆 u nas też głupoty wychodziły, a nawet po 3 tygodniach wyszło że mały jest mniejszy o 3 cm 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry