Ewq9
Fanka BB :)
DokładnieTo ten kaktus co chińczyki u siebie wypuścily z piosenka o koksieoni nie rozumieli słów więc się tam cieszyli do niego, a Polacy podlapali że to ta piosenka i sprowadzili na rynek polski
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DokładnieTo ten kaktus co chińczyki u siebie wypuścily z piosenka o koksieoni nie rozumieli słów więc się tam cieszyli do niego, a Polacy podlapali że to ta piosenka i sprowadzili na rynek polski
![]()
Mój to taki budzik, że zaspaliśmySpersonalizowany budzik7:15 zaczyna smyrac po stopach
![]()
Mojego ulubiona piosenka to "Pieski małe dwa" i ja ją nazywam wyłącznik do dzieckaTaaa rozumiem Cię.. kupiłam małemu ośmiornicę interaktywną która rzekomo ma pomóc w raczkowaniu. Jak tylko ja włączyłam to był taki ryk że leży głęboko w szafie bo lubi się sama włączyć xd obecnie u nas hitem jest śpiewający i tańczący kaktus który dostał, a ulubiona piosenka to "tylko jedno w głowie mam..."![]()
Wy to śpiochyMój to taki budzik, że zaspaliśmyna 10:30 mam endokrynologa w centrum, a dopiero śniadanie jem
![]()
U nas stary Donald farmę miałMojego ulubiona piosenka to "Pieski małe dwa" i ja ją nazywam wyłącznik do dzieckabo niezależnie z jakiego powodu płacze i jak silny jest to ryk, zawsze po pierwszej nutce piesków jest cisza
![]()
To u mnie Hania lubi lenny krawitzU nas stary Donald farmę miał![]()
Oooo to z takich to Filip preferuje taco Hemingwaya i palucha bo stary słucha w aucieTo u mnie Hania lubi lenny krawitz![]()
i sanah
![]()
Mojemu obojętnie jaka puszczę obserwuje i ręką mahaOooo to z takich to Filip preferuje taco Hemingwaya i palucha bo stary słucha w auciepiosenki świąteczne też wchodzą jak złoto
O hip hopie nawet nie rozmawiamOooo to z takich to Filip preferuje taco Hemingwaya i palucha bo stary słucha w auciepiosenki świąteczne też wchodzą jak złoto