Ja dzisiaj w nocy mialam hmm mm nie wien ile pobudek. Z 4 do Hani, i 2 do BasiDzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj w nocy mialam hmm mm nie wien ile pobudek. Z 4 do Hani, i 2 do BasiDzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze![]()
To takie duże dzieci nadal się budzą ?Ja dzisiaj w nocy mialam hmm mm nie wien ile pobudek. Z 4 do Hani, i 2 do Basitakze oczy na zapalaki. Stary spioszek nic nie słyszał
![]()
Mamo siku, mamo nosa wydmuchać, mamo wodeTo takie duże dzieci nadal się budzą ?![]()
No niestety tak bywa inne budzą się po 10razy a inne raz lub 2razyDzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze![]()
A co myślałas że będą spać wiecznie nieraz się zdąży że boli coś albo się złego przyśni lub pić chcąTo takie duże dzieci nadal się budzą ?![]()
A te co nie mają żadnej?Dzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze![]()
Z doświadczenia mojej siostry wynika, że nawet bardziejTo takie duże dzieci nadal się budzą ?![]()
Ja na szczęście mam siostrę która powiedziała mi prawdę. Czemu jej nie słuchałamPamiętam jak zaszłam w ciążę jak wszyscy z pracy mi opowiadali jakie macierzyństwo jest cudowne i wspanialenikt nie wspominal ile się jie spi, nie jje, ile soe slucha płaczu itp haha
Ja mam 7 letnia siostrzenicę to ona tak nie wstaje, a jak sikać chcę albo pod to sama idzie już od wielu lat. Ale każde dziecko pewnie inne jestA co myślałas że będą spać wiecznie nieraz się zdąży że boli coś albo się złego przyśni lub pić chcą![]()
A sikać to już wogole starsza mało kiedy budzi się w nocy młodszej w wakacje to siki lub pić no ona to powinna nazywać baniak 10litrowy no piję tyleJa na szczęście mam siostrę która powiedziała mi prawdę. Czemu jej nie słuchałam
Ja mam 7 letnia siostrzenicę to ona tak nie wstaje, a jak sikać chcę albo pod to sama idzie już od wielu lat. Ale każde dziecko pewnie inne jest![]()