• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Szaleństwo wzorów i kolorów
IMG_20210916_134359.jpeg

reklama
Mniente plastry ginekolog polecał. Kupiłam, ale z systematycznościa było średnio i leżą...

Ja dalej się nie wybrałam do fizjo...
A mobilizujesz bliznę? Bo jak nie, to serio polecam. Jak mi opowiadała, że ta blizna może przyrosnąć do macicy i w ogóle jakie problemy mają kobiety, które to zaniedbały, to dziękuję bardzo. A pozornie wiele lat może się nic nie dziać, a potem jakieś bóle kręgosłupa, ciągnięcie blizny, no i przy kolejnej ciąży i porodzie może być niewesoło. A do tego dochodzi jeszcze sam wygląd blizny.

Właśnie muszę się tym zająć
A mobilizujesz bliznę? Bo jak nie, to serio polecam. Jak mi opowiadała, że ta blizna może przyrosnąć do macicy i w ogóle jakie problemy mają kobiety, które to zaniedbały, to dziękuję bardzo. A pozornie wiele lat może się nic nie dziać, a potem jakieś bóle kręgosłupa, ciągnięcie blizny, no i przy kolejnej ciąży i porodzie może być niewesoło. A do tego dochodzi jeszcze sam wygląd blizny.

Nasza tez ma taki rytm wlasnie. Czasami ma takie wieczor ze zje jednego cyca, potem drugiego a pozniej sie jeszcze kreci po lóżku. Ale jak jest na spa ke
A te co nie mają żadnej? 😂 Co prawda wczoraj był problem z zaśnięciem, dobre pół godziny płaczu, najpierw myślałam, że od zmęczenia, a potem, że może ten ząb co się jeszcze nie przebił, ale jak poszłam szykować lek, to zasnął 🤷 I pobudka o 7 z płaczem, którego dotąd nie było 😱 Na szczęście dostał mleczko i po jakimś czasie zasnął ze mną do prawie 11, a teraz już jest radosny jak zawsze. Chyba jednak to zmęczenie po 2 dniach wyjazdów i braku porządnej drzemki w ciągu dnia wyszło. I zawsze jak mam takie pojedyncze akcje, to się zastanawiam jak wy to ogarniacie na co dzień 😱🙉
wyżywam na mężu 🤣🤣🤣🤦‍♀️

A z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone 😭 A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.
Moja wyglada calkiem schludnie. W ogole nie jest czerwona i nie mam zadnych zgrubien. A te plastry o ktorych piszesz to tez moja ginekolog polecala. Ale ostatecznie nie uzywalam.

A z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone 😭 A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.
mi też je ginekolog polecił, kupiałam ale użyłam może raz. U mnie blizna praktycznie nie widoczna i tak jak Vaness mam ja bardzo nisko i w jednym miejscu caly czas wrastają wloski co bardzo wkurza😤 do fizjo nie chodziła i nie mam zadnych zgrubień poki co

Mi Alek to rozmasowuje haha. Od początku mnie systematycznie przy karmieniu kopie.
Mnie blizna w ogóle nie boli, zrobię mostekz więc fajnie wszystko jest tam rozciągnięte. Mam Blizne tak nisko, że nie widać jej w ogóle, włosy też ja zakrywają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry