Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas polarki narazie zdają egzamin, najbardziej daje radę taki beżowyMamy chłopców.
Jakie macie kurtki na jesień ?
skad masz?u nas polarki narazie zdają egzamin, najbardziej daje radę taki beżowy
a na kurtkę czekamy
polarek newbieskad masz?
Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtkiMamy chłopców.
Jakie macie kurtki na jesień ?
Jq tez mysle jeszcze nad kupnem kombinezonu. Co do kurtki to mloda sie wierci i placze bo grubo i wgl. Na rękach się kurtka podwija. A tak to bedzoe spokoj.Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki![]()
Ja właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki![]()
Ee e to nie dla.mnie przedział cenowypolarek newbie
kurtka next
W Sinsay patrzyłaś?Ja właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.
Ee e to nie dla.mnie przedział cenowy![]()
W kombinezonie młody płacze w aucie m, bo mu za gorąco, a głównie szukam czegoś na wyjście do autaW Sinsay patrzyłaś?ja ogolnie wole takie dzieci w kombinezonach, nic się nie zawija ani nic
![]()
Ja mam poprostu dresowy kombinezonW kombinezonie młody płacze w aucie m, bo mu za gorąco, a głównie szukam czegoś na wyjście do auta![]()