• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama

Załączniki

• zdj.png
    zdj.png
    62,2 KB · Wyświetleń: 84
  • zdj2.png
    zdj2.png
    37,5 KB · Wyświetleń: 81
Mamy chłopców.
Jakie macie kurtki na jesień ?
Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki 🤷

Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki 🤷
Jq tez mysle jeszcze nad kupnem kombinezonu. Co do kurtki to mloda sie wierci i placze bo grubo i wgl. Na rękach się kurtka podwija. A tak to bedzoe spokoj.

Ja właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.

polarek newbie
kurtka next
Ee e to nie dla.mnie przedział cenowy 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry