• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Pozniej odszukam firmy, ale to dla starszej i tak. Dla hani, bawełniany np z kappahal, a na zimę mysle o tej wełnie merino 😀
w sumie całkiem całkiem 🤔no cóż tylko krowa nie zmienia zdania 😂 może się przekonam.
ja szukam piżamki na zimę z wełny merino i chyba będę zamawiać z UK bo w PL nic nie ma.
niestety mój cały czad śpi na brzuchu i śpiworki odpadają a tyle ich mam 🤦🏻‍♀️

reklama
w sumie całkiem całkiem 🤔no cóż tylko krowa nie zmienia zdania 😂 może się przekonam.
ja szukam piżamki na zimę z wełny merino i chyba będę zamawiać z UK bo w PL nic nie ma.
niestety mój cały czad śpi na brzuchu i śpiworki odpadają a tyle ich mam 🤦🏻‍♀️
A dlaczego śpiworki odpadają przy spaniu na brzuchu? Mój często śpi w śpiworku i też często śpi na brzuchu 🤔 one są tak skonstruowane że właśnie idealnie mu się śpi na brzuszku w nich

A dlaczego śpiworki odpadają przy spaniu na brzuchu? Mój często śpi w śpiworku i też często śpi na brzuchu 🤔 one są tak skonstruowane że właśnie idealnie mu się śpi na brzuszku w nich
Ja mam takie
i jak się obraca to jest potem tak skręcony śpiworek że wręcz zaciśnięty i nie może z powrotem wrócić i płacz
do tego raz wstaje w nocy a ten ręce w górze głowa w śpiworku i śpi w przysiadzie no masakra🥶
a wcześniej jak na plecach spał to było miodzio🤪
a teaz go kładę na ramiączka body i pajac i ani nie miał problemu
no ale muszę coś na zimę wykombinować🤔
myślałam jeszcze o czymś takim
Zobacz ofertę: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85 Link do: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85
ale nie wiem czy to bezpieczne? i czy nie za gorąco?

Ja mam takie
i jak się obraca to jest potem tak skręcony śpiworek że wręcz zaciśnięty i nie może z powrotem wrócić i płacz
do tego raz wstaje w nocy a ten ręce w górze głowa w śpiworku i śpi w przysiadzie no masakra🥶
a wcześniej jak na plecach spał to było miodzio🤪
a teaz go kładę na ramiączka body i pajac i ani nie miał problemu
no ale muszę coś na zimę wykombinować🤔
myślałam jeszcze o czymś takim
Zobacz ofertę: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85 Link do: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85
ale nie wiem czy to bezpieczne? i czy nie za gorąco?
Ciekawe :D mój młody normalnie sie obraca w spiworkach i nawet wstanie na kolana w łóżeczku w śpiworze ;D wydaje mi się że ten becik zlinkowany to jeszcze gorzej będzie mu się obracało w nim

Ja właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.
Nie, to u nas w sobotę było 12, wczoraj 14, ale ja i tak czapka, cienki szalik i rękawiczki i jeszcze zimne ręce i nos 😂 Czaruś jedynie nóżki miał chłodne jak wróciliśmy, a grubszych spodenek nie mam, więc albo rajstopki pod spód albo grubszy koc albo kombinezon, u nas się akurat sprawdza 😉

Pozdrowionka od Hani 😀😀czekamy na wizyte

Załączniki

• IMG_20210920_100107.jpg
    IMG_20210920_100107.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 95
Ale oczka. Bidulka. Niech już będzie wiosna (pogodowa), bo w sumie niech ten czas tak szybko nie leci, bo trochę brak konkretnej koncepcji co dalej. A Wy wracacie po macierzyńskim do pracy? Idą Maluchy do żłobka od lutego ?
Ja od lutego nie wracam, może od września. Do żłobka nie dam bo bez sensu 3 dni w żłobku 2 tyg zwolnienie. Niestety nie mam z kim hani zostawiać. Nienawidze zwolnień w pracy takze bd szukać opiekunki. A w wieku 2.5 roku pojdzie do przedszkola

Ale oczka. Bidulka. Niech już będzie wiosna (pogodowa), bo w sumie niech ten czas tak szybko nie leci, bo trochę brak konkretnej koncepcji co dalej. A Wy wracacie po macierzyńskim do pracy? Idą Maluchy do żłobka od lutego ?
Ja najpierw wykorzystam cały zaległy urlop, więc spokojnie do kwietnia posiedzę z małym, a potem zobaczymy. Może wymiennie żłobek i babcia (w sumie tylko moja mama wchodzi w grę, bo teściowa pracuje). Ale ja na pewno nie wrócę do pracy na cały etat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry