G
gość _199
Gość
Jestem pełna optymizmuSię zdziwisz jeszcze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem pełna optymizmuSię zdziwisz jeszcze![]()
Chciałabym żeby ktoś mi płacić za bycie prawa ręka w firmieMożliwe że mój facet będzie robił już coś swojego i wtedy będę prawą
Ja jestem prawa ręka mezaJa nie wracam. mam z 2 mies urlopu do wykorzystania a potem albo wychowawczy albo w ogóle rzucam obecna robotę. Możliwe że mój facet będzie robił już coś swojego i wtedy będę prawą ręką. Ale młody do żłobka w ogóle nie będzie chodził
My dużo właśnie z moim już robilismy razem jeśli chodzi o biznes. A chcemy tak całkiem już ruszyć jeszcze w tym roku. Mam nadzieję ze się udaJa jestem prawa ręka mezai muszę prosić o pensje
bo nie będę robić za darmo
ale nie chce być zatrudniona u niego.
![]()
No tylko my z mezem mamy zasadę, że nie chcemy mieć jednego źródła finansowego. Bo dziś firma jest jutro nie ma, takie są realia niestety. I żeby chociaż jedna pensja została. Tak samo moglam isc do roboty gdzie mój mąż pracuje na etacie ale to też wykluczało nasze założenie żeby mieć inne źródłoMy dużo właśnie z moim już robilismy razem jeśli chodzi o biznes. A chcemy tak całkiem już ruszyć jeszcze w tym roku. Mam nadzieję ze się uda![]()
No tak. My chcemy pasywny dochód, więc jak się odkopiemy z wykończenia to od razu kupujemy kolejne mieszkanie w jakimś mieścieNo tylko my z mezem mamy zasadę, że nie chcemy mieć jednego źródła finansowego. Bo dziś firma jest jutro nie ma, takie są realia niestety. I żeby chociaż jedna pensja została. Tak samo moglam isc do roboty gdzie mój mąż pracuje na etacie ale to też wykluczało nasze założenie żeby mieć inne źródło
Sypialnia 19 20 stopni. Pajac zwykły. I przykrywam kocem ale ona zaraz się odkrywa. Może kupie jej spiworek jakiś na zimę, żeby ciepłej jej byłoLaski jak śpią wasze dzieci? W sensie w czym i przy ilu stopniach? W nocy jak brałam młodego na karmienie to z ciekawości dotknelam karku i jakby chłodny![]()
Ja myślałam że mojemu młodemu jest ok bo teraz dużo ładniej śpi w nocy niż wcześniej. A tu zonkSypialnia 19 20 stopni. Pajac zwykły. I przykrywam kocem ale ona zaraz się odkrywa. Może kupie jej spiworek jakiś na zimę, żeby ciepłej jej było
U nas 23-24 stopnie i pajac, do tego przykrywam cienką kołderką. Jak mu chłodno to się rozkopuje, ale ostatnio zazwyczaj się nie odkrywaLaski jak śpią wasze dzieci? W sensie w czym i przy ilu stopniach? W nocy jak brałam młodego na karmienie to z ciekawości dotknelam karku i jakby chłodny![]()