Michalina_25
Fanka BB :)
pracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.I jak to godzisz. Masz sztywne godziny ? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.I jak to godzisz. Masz sztywne godziny ? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica
Super, podziwiampracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.![]()
Czyli układ idealnypracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.![]()
mąż na super podejście, czasem wydaje mi się że radzi sobie lepiej niż jaSuper, podziwiami troszkę zazdroszczę
![]()
nie ma już gipsu tylko orteze także śmiga, w sumie to złamanie ciągnie się już od grudnia, także kilka miesiecy bylismy razem w domu z dzieckiem ale na dluzszą metę można zwariowaćCzyli układ idealnywiem że złamana noga to nic fajnego ale przynajmniej fajnie się wam ułożyło do opieki
![]()
Moze to plesniawka?Dziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
Poczytaj też o perłach epsteina bo to może być to. Podobno często przy ząbkowaniu są i niegroźne. Ale warto by skonsultować z pediatra. U nas była kropeczka na dziąsle najpierw a potem kreseczka i to dluuugo przed tym jak wyszły zebyDziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
U nas na dziąśle też przez pewien czas była taka białą krostka. twarda przy dotyku i to właśnie ta perła.Dziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
Dziewczyny jak nie było zębów to nie było. Trzy dni temu przebiła sie pierwsza 1.... wczoraj druga 1.... A dzisiaj dziąsła rozwarstwione na 2.... czyżby szło wszystko na raz ?;D