Michalina_25
Fanka BB :)
hmm to bardziej taka perełka własnie tak jak dziewczyny wyżej piszą. Będę obserwować bo plesniawki to powinno sie wiecej za jakis czas pokazac?Moze to plesniawka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmm to bardziej taka perełka własnie tak jak dziewczyny wyżej piszą. Będę obserwować bo plesniawki to powinno sie wiecej za jakis czas pokazac?Moze to plesniawka?
a mąż ucieszony mj pisze że mały na ząbekMoze to plesniawka?
Hahaha. Nooo ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest jakieś perelkia mąż ucieszony mj pisze że mały na ząbekaż mu wierzyłam do poki nie wrociłam z pracy
![]()
pracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.[emoji6]
no też zadowolona jestem, chociaż jak młody szaleje w nocy to ciezko wstac o 6 do pracySuper godziny pracy, praktycznie tyle dnia po powrocie. Szkoda, że aktualnie ja o takich godzinach pracy co najwyżej mogę pomarzyć. Niby próbuje ruszyć ze swoim-fotografia, żeby iść ewentualnie na część etatu ale ciężko rozkręcić :/
Teraz w tych "głupich" czasach naprawdę ciężko z czymś swoim... ja miałam firmę branża weselna i tak naprawde od 1,5roku stoje w miejscu. dobrze ze zbiegło sie to z ciążąSuper godziny pracy, praktycznie tyle dnia po powrocie. Szkoda, że aktualnie ja o takich godzinach pracy co najwyżej mogę pomarzyć. Niby próbuje ruszyć ze swoim-fotografia, żeby iść ewentualnie na część etatu ale ciężko rozkręcić :/
Ja będę szukać pracy, teściowa zostanie z Leną. Zobaczymy jak to będzie.Ale oczka. Bidulka. Niech już będzie wiosna (pogodowa), bo w sumie niech ten czas tak szybko nie leci, bo trochę brak konkretnej koncepcji co dalej. A Wy wracacie po macierzyńskim do pracy? Idą Maluchy do żłobka od lutego ?
Hahaha, maly paker@Święta92 masz rację z tym kombinezonem. Ubrałam Alka w kurtkę w sklepie i wyglądał jak sterydziarz, który zapomniał ćwiczyć nóg![]()
Na początku trochę płakała więc zaczęła zostawać do obiadu, ok 13 moja Mama ją odbiera i widzę, że lepiej jej się chodzi na mniej godzin. Rano chętnie wstajeJak twoja starsza w przedszkolu? Odnalazła się? Choruje?