G
gość _199
Gość
To nie ten postOhh lalunia by juz chciala żebyś zmieniła jej pampersa, przecież ci pokazuje!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie ten postOhh lalunia by juz chciala żebyś zmieniła jej pampersa, przecież ci pokazuje!![]()
Chyba swoje emocje wyładowuje tak. Musisz go oduczyć tego.Dziewczyny czy wasze maluchy biją się po główce ?
Alek zaczął pięścią uderzać w swoją główkę, powtarza się to już od ponad tygodnia![]()
Nie, nie zauważyłam niczego takiego. Może to jakiś etap i mu przejdzie?Dziewczyny czy wasze maluchy biją się po główce ?
Alek zaczął pięścią uderzać w swoją główkę, powtarza się to już od ponad tygodnia![]()
Hania pierwszy raz w życiu miala przerwe w spaniu od 3 do 5... A do tej 3 budzila się non stop.To nie ten post![]()
Ja oczywiście przeczytałam, że to objaw autyzmuChyba swoje emocje wyładowuje tak. Musisz go oduczyć tego.
@ness. - po prostu zmien pampersaTo nie ten post![]()
Nie u takiego dziecka, u starszych. To taka autostymulacja. Sąsiadki syn powyżej roku,albo glowa siedział i o ścianę, pozniej ciągał się za uszy, a teraz grzebie sobie w gaciach i ciagnie za fiflaka, ma autyzmJa oczywiście przeczytałam, że to objaw autyzmu![]()
Nie mój nawet nie wpadł na takie coś,Dziewczyny czy wasze maluchy biją się po główce ?
O to mój stary tak robiłNie u takiego dziecka, u starszych. To taka autostymulacja. Sąsiadki syn powyżej roku,albo glowa siedział i o ścianę, pozniej ciągał się za uszy, a teraz grzebie sobie w gaciach i ciagnie za fiflaka, ma autyzm
O jejuNie u takiego dziecka, u starszych. To taka autostymulacja. Sąsiadki syn powyżej roku,albo glowa siedział i o ścianę, pozniej ciągał się za uszy, a teraz grzebie sobie w gaciach i ciagnie za fiflaka, ma autyzm