• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wrocław wieczorem piękny!!! Młody mega grzeczny, trochę był zmęczony jak jechaliśmy na stare miasto, ale usnął w wózku, a my spacerujemy :D 🥰

Załączniki

• IMG_20210925_213003.jpg
    IMG_20210925_213003.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 99
Nigdy nie byłam we Wrocławiu. Z mezem kiedyś chcemy się wybrać. Może weekend bez dzieci 😂😂 pogoda wam się trafiła!! Tylko nie szaleć za bardzo w mieście miłości 😍😍😍
Polecam!! Piękne miasto 😍 najładniejsze wieczorem i nocą. Az szkoda że nie można poszaleć bo tak ciepło idealnie było wieczorem, w sam raz żeby drineczki w ogródku na rynku pić 😂😂 ale wróciliśmy już, młody wykąpany i czekam aż bateryjki znów się wyładują i pójdzie spać 😂

reklama
Ja za to czekam na okres... Chyba przesadziłam, bo wzięłam 2 blistry tabletek vines pod rząd gdzie z pierwszego nie wzięłam tabletek placebo bo nie chciałam dostać okresu akurat wtedy kiedy miał być. A dzisiaj mam ostatnia tabletkę placebo z drugiego blistra i cisza... Wiem że któreś dziewczyny mają te tabletki. Robiłyście tak ? Bo nie wiem czy od jutra brać kolejne opakowanie czy czekać na okres i wtedy ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry