Sylwia99
Fanka BB :)
Ja przy wkładce mam mniej obfite.Znowu mam ten mega okresmusze wybrać się do lekarza
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja przy wkładce mam mniej obfite.Znowu mam ten mega okresmusze wybrać się do lekarza
![]()
Nie robiłaś przerwy po 1 opakowaniu?Ja za to czekam na okres... Chyba przesadziłam, bo wzięłam 2 blistry tabletek vines pod rząd gdzie z pierwszego nie wzięłam tabletek placebo bo nie chciałam dostać okresu akurat wtedy kiedy miał być. A dzisiaj mam ostatnia tabletkę placebo z drugiego blistra i cisza... Wiem że któreś dziewczyny mają te tabletki. Robiłyście tak ? Bo nie wiem czy od jutra brać kolejne opakowanie czy czekać na okres i wtedy ?
Ja kiedyś brałam vines. I tez miala sytuacje gdzie nie robilam przerwy po opakowaniu ale to za zgodą lekarza. I potem po drugim normalnie ta przerwa. I normalnie po tabletkach placebo zaczynałam kolejneJa za to czekam na okres... Chyba przesadziłam, bo wzięłam 2 blistry tabletek vines pod rząd gdzie z pierwszego nie wzięłam tabletek placebo bo nie chciałam dostać okresu akurat wtedy kiedy miał być. A dzisiaj mam ostatnia tabletkę placebo z drugiego blistra i cisza... Wiem że któreś dziewczyny mają te tabletki. Robiłyście tak ? Bo nie wiem czy od jutra brać kolejne opakowanie czy czekać na okres i wtedy ?
Dzięki, zaczynam plamić więc już jest dobrzeJa kiedyś brałam vines. I tez miala sytuacje gdzie nie robilam przerwy po opakowaniu ale to za zgodą lekarza. I potem po drugim normalnie ta przerwa. I normalnie po tabletkach placebo zaczynałam kolejne
Nie robiłamNie robiłaś przerwy po 1 opakowaniu?
W ogóle nie śpi w dzień??Tak zawsze czytalam i wspolczulam tym, ktorych dzieci nie spia po nocach. Moj Maly spal zwykle od 20 do 5 i potem zaczynal juz Dzien. Teraz zaczyna Dzien o tej samej porze ale w nocy budzi sie z placzem co 30 minut srednio. Trwa to od tygodnia i do tego nadal brak drzemek w Dzien. Ja juz nie mam sily i cierpliwosci![]()
Moje też choreJa się rozchorowałam, a młody nie chce współpracować i iść spać żebym też mogłapadam na pysk.
Mój akurat zdrowy, na szczęście.Moje też chore![]()