W biedronce w takim napiocie z przecenami. Za 2pak chyba 7.50Wooohoah !!!
Jaka cudna piżamkagdzie taką kupiłaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W biedronce w takim napiocie z przecenami. Za 2pak chyba 7.50Wooohoah !!!
Jaka cudna piżamkagdzie taką kupiłaś?
O jaaaaaNauczyłam Alka pokazywać na maskotkach gdzie jest nosek![]()
Krzysiek i Alek obydwoje są z 25?O jaaaaaja tylko żeby Krzysiek wyciągał rękę na cześć
![]()
TakKrzysiek i Alek obydwoje są z 25?
Nie dość, że z tego samego dnia, to jeszcze dwa takie lysolki
Dwa razy wczoraj mu podałam rękę i pokazałam że też ma podawać i załapałNie dość, że z tego samego dnia, to jeszcze dwa takie lysolkiod tyłu identyko
Jak go nauczyłaś cześć ?
A co lubisz? Jaka kuchnie, jakie smaki? U nas jak musi być szybko to króluje podsmażoną cebulka/por, szynka, do tego makaron i sos śmietanowy i w zasadzie można to zrobić wszystko na jednej patelni/w jednym garnku. Do tego zawsze dajemy obok sałatę z winegretem albo surówkę z kapusty i obiad gotowyJako ze jest nas tu sporo to podrzucicie jakieś fajne pomysły na szybkie obiady?;D
Mi po malu kończą się pomysły, a wkolo to samo juz się znudzilo;p a ze obiad robie w trakcie drzemki małej to musi być szybko itp;D