G
gość _199
Gość
Młody usnal sam w łóżeczku 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie miałam pisać, że u nas też sukces dzisiaj, poprzytulalismy się na łóżku, opowiedziałam bajkę, pobawił się pierścionkami i zaczął sam przysypiac. Takiego zaspanego zaniosłam do łóżeczka, wiercił się, przysypiał, budził, zapłakał, przewróciłam na boczek, poglaskalam, przewrócił.sie na brzuch i śpiMłody usnal sam w łóżeczku![]()
Właśnie miałam pisać, że u nas też sukces dzisiaj, poprzytulalismy się na łóżku, opowiedziałam bajkę, pobawił się pierścionkami i zaczął sam przysypiac. Takiego zaspanego zaniosłam do łóżeczka, wiercił się, przysypiał, budził, zapłakał, przewróciłam na boczek, poglaskalam, przewrócił.sie na brzuch i śpibede próbować tego codziennie aż zalapie, że jak jest zmęczony to sam musi iść spać
ale się ojciec zdziwi
![]()
U mnie się trochę popsuł w ciągu dnia, tzn już jakiś czas miał dwie drzemki gdzie drugą miał jakoś 14-15. Teraz jest już bardzo śpiący przed 13, i dzisiaj obudził się o 14 a potem już nie chciał spać. Ok 18 już marudny i senny a kąpiel o 19. Jakoś go przetrzymalam i za to kąpiel, butla przy której zasypia, kładę do łóżeczka i bez mruknięcia zasypia, taki zmęczony. Ale ta ostatnia godzina dramat...Właśnie miałam pisać, że u nas też sukces dzisiaj, poprzytulalismy się na łóżku, opowiedziałam bajkę, pobawił się pierścionkami i zaczął sam przysypiac. Takiego zaspanego zaniosłam do łóżeczka, wiercił się, przysypiał, budził, zapłakał, przewróciłam na boczek, poglaskalam, przewrócił.sie na brzuch i śpibede próbować tego codziennie aż zalapie, że jak jest zmęczony to sam musi iść spać
ale się ojciec zdziwi
![]()
To super ze zasypia. Mój niestety już się obudził z płaczem, więc musiałam wziąć do cyckaU mnie się trochę popsuł w ciągu dnia, tzn już jakiś czas miał dwie drzemki gdzie drugą miał jakoś 14-15. Teraz jest już bardzo śpiący przed 13, i dzisiaj obudził się o 14 a potem już nie chciał spać. Ok 18 już marudny i senny a kąpiel o 19. Jakoś go przetrzymalam i za to kąpiel, butla przy której zasypia, kładę do łóżeczka i bez mruknięcia zasypia, taki zmęczony. Ale ta ostatnia godzina dramat...
W sumie mi w dzień też się popsuł. Ostatnio miał dwie drzemki, pierwsza krótsza druga dłuższa, czasami obie długie. A dzisiaj w sumie raz spał 30 min a potem z 20 może i to tyle. Też marudził na wieczórU mnie się trochę popsuł w ciągu dnia, tzn już jakiś czas miał dwie drzemki gdzie drugą miał jakoś 14-15. Teraz jest już bardzo śpiący przed 13, i dzisiaj obudził się o 14 a potem już nie chciał spać. Ok 18 już marudny i senny a kąpiel o 19. Jakoś go przetrzymalam i za to kąpiel, butla przy której zasypia, kładę do łóżeczka i bez mruknięcia zasypia, taki zmęczony. Ale ta ostatnia godzina dramat...
Bardzo dobrze, ewidentnie idzie ku dobremuTo super ze zasypia. Mój niestety już się obudził z płaczem, więc musiałam wziąć do cyckaale będę twarda i jutro robię tak samo. W końcu zalapie
![]()
Ehh u nas też już pobudka na jedzenie. Ale dlatego że zjadł na noc tylko 50 ml a zjada po 180.... Liczę że teraz chociaż do 4 pośpi... W poprzednią noc pobudka o 2 z wielkim płaczem, nie mogłam go uspokoić. Ja mam katar okropny, zatoki całe chore... Jesień...To super ze zasypia. Mój niestety już się obudził z płaczem, więc musiałam wziąć do cyckaale będę twarda i jutro robię tak samo. W końcu zalapie
![]()
Bardzo dobrze, ewidentnie idzie ku dobremumoja ostatnio ma tak ze sie kreci, kladzie sie na poduszce, na koldrze, na mnie
widze ze probuje sama, ale ostatecznie siada z taka zmarnowana mina i zaczyna plakac wiec dostaje cyca i wtedy zasypia. Wlasnie sie zastanawiam czy jej nie kupic poduszki, ale kto wie czy to cos da.
Mi już dzisiaj przeszło, na szczęście mały się nie zaraziłEhh u nas też już pobudka na jedzenie. Ale dlatego że zjadł na noc tylko 50 ml a zjada po 180.... Liczę że teraz chociaż do 4 pośpi... W poprzednią noc pobudka o 2 z wielkim płaczem, nie mogłam go uspokoić. Ja mam katar okropny, zatoki całe chore... Jesień...