Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślę, że to nie rodzaj pieluch wpływa na to, czy się dziecko przesika, tylko ustawienie siusiakaWidzę, że u Was też wybitniemój młody to tyle pojadl wieczorem i w nocy, że o 4 obudził się znów na mleko, ale... Cały przesikany, mokrusieńki. Odwołuje to, że pampersy trzymaja bo to już chyba drugi raz
i na dodatek obudził się tak jakby chciał już wstawać
przebrałam i zostawiłam go w łóżeczku to cały czas wstawał, skrzeczal
wzięłam go do łóżka i po jakimś czasie na szczęście zasnął. Dobre to, że spaliśmy prawie do 9... Ale jak on ze mną śpi to ja ciagle na czuwaniu i mam wrażenie że się co chwilę przebudzalam.
U nas to kwestia ilości sikow, zawsze po nocy ma pieluche wypełniona po brzegi. Jak zmieniałam w nocy to też była pełna, ciężka Bardzo. Jak dziecko je w nocy to więcej w nocy tez siusia. No i nad ranem.Ja myślę, że to nie rodzaj pieluch wpływa na to, czy się dziecko przesika, tylko ustawienie siusiakabo mi wczoraj 2 razy dadę przesikał, co prawda te zwykłe złote (w morskich się to raczej nie zdarzyło, ale one m są ciut mniejsze i grubsze, jakieś znaczenie to pewnie też ma), ale jak poszłam przebrać to pielucha była prawie pusta, a leciało ewidentnie bokiem, raz nawet po mojej stopie
Co do spania, to u nas na odwrót, dziś musieliśmy rano wyjechać na chwilę i mały niezadowolony, że po całej nocy snu ominęło go poranne spanko z rodzicami w łóżku i już o 7 wyciągnęli go wyrka(mamusia też niezadowolona, ale jak przystało na 21 wiek musiałam osobiście jechać ze skierowaniem do fizjo NFZskiego, żeby się umówić, bo telefonicznie się nie da
).
ja zwykle raz w nocy mu zmieniam jak widzę że już jest pełny, nie mam sumienia go tak zostwicU nas to kwestia ilości sikow, zawsze po nocy ma pieluche wypełniona po brzegi. Jak zmieniałam w nocy to też była pełna, ciężka Bardzo. Jak dziecko je w nocy to więcej w nocy tez siusia. No i nad ranem.
Ja nie mam siły w nocy zmieniaćja zwykle raz w nocy mu zmieniam jak widzę że już jest pełny, nie mam sumienia go tak zostwic![]()
Ja rano zmieniam pieluchęJa nie mam siły w nocy zmieniaći tak ledwo przytomna chodzę, więc chociaż to sobie odpuszczam
![]()
Ja sobie nigdy nie soleJak będziecie potem robić dzieciom jajka (jajecznica, omlet) polecam bardzo do nich dodać suszona bazylię!!! Do tego trochę pieprzu i normalnie można wpirprzac bez solii są pyszne
dzisiaj jedliśmy i nawet mi nie przeszkadzało, że nieposolone
mi też sie nigdy nie chce tego robić ale tak mi go żal sie robi bo to pewnie nie wygodnie z takim pełnym i zmieniamJa nie mam siły w nocy zmieniaći tak ledwo przytomna chodzę, więc chociaż to sobie odpuszczam
![]()