rosenberg
Fanka BB :)
Suszone pomidory też są super. Polecam płatki drożdżowe nieaktywne jako zamiennik soliJa sobie nigdy nie solestaram się unikać soli
i dodaje suszone Pomidory ( w proszku) :
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Suszone pomidory też są super. Polecam płatki drożdżowe nieaktywne jako zamiennik soliJa sobie nigdy nie solestaram się unikać soli
i dodaje suszone Pomidory ( w proszku) :
Ja właśnie trochę nie bardzo wiem jakimi przyprawami mogę zastępować sólJak będziecie potem robić dzieciom jajka (jajecznica, omlet) polecam bardzo do nich dodać suszona bazylię!!! Do tego trochę pieprzu i normalnie można wpirprzac bez solii są pyszne
dzisiaj jedliśmy i nawet mi nie przeszkadzało, że nieposolone
W jajkach bazylią i trochę pieprzu robi robotę. Suszone pomidory też właśnie są spoko. No i te płatki drożdżowe. Fajne są też kokosowe aminosy, smakują trochę jak sos sojowy i super podbijają potrawy, ale to tylko kilka kropel bo jednak trochę tego sodu tam jest. No a dużo zdrowsze niż sos sojowy bo jednak to aminokwasyJa właśnie trochę nie bardzo wiem jakimi przyprawami mogę zastępować sól![]()
Tylko że ja to lubię sobie trochę potrawę dosolic, pracowałam na kuchni w knajpach więc u mnie mdłe jedzenie nie przejdzie. Więc i tak niektóre rzeczy odkładam młodemu bez soli a sobie doprawiamW jajkach bazylią i trochę pieprzu robi robotę. Suszone pomidory też właśnie są spoko. No i te płatki drożdżowe. Fajne są też kokosowe aminosy, smakują trochę jak sos sojowy i super podbijają potrawy, ale to tylko kilka kropel bo jednak trochę tego sodu tam jest. No a dużo zdrowsze niż sos sojowy bo jednak to aminokwasy
Gdzie kupujesz płatki drożdżoweTylko że ja to lubię sobie trochę potrawę dosolic, pracowałam na kuchni w knajpach więc u mnie mdłe jedzenie nie przejdzie. Więc i tak niektóre rzeczy odkładam młodemu bez soli a sobie doprawiam
Online co jakiś czas robię zakupy zwykle na bee.pl. i kupuje różne produkty: daktyle, płatki drożdżowe, karob, słonecznik, sezam, tahini, olej kokosowy... Takie super foodsy trochę, ale które w sumie używam codziennie. Aczkolwiek płatki drożdżowe powinny być też w Auchanie albo KauflandzieGdzie kupujesz płatki drożdżowe
A to jak mój na początku jadał w nocy, to zmieniałam mu zawsze pieluchę przed karmieniem. Tak, czy siak dziewczynki rzadziej przesikują.U nas to kwestia ilości sikow, zawsze po nocy ma pieluche wypełniona po brzegi. Jak zmieniałam w nocy to też była pełna, ciężka Bardzo. Jak dziecko je w nocy to więcej w nocy tez siusia. No i nad ranem.
Wiesz co po 5 latach nie pamiętam jak bolalo wtedy. Normalnie śmigałam teraz i wtedy też. Ja wolałam chodzic teraz po korytarzu ciagle bo najgorszy bol przy wstawaniu był, więc lezec praktycznie nie leżałam wcale.@Święta92 powiedz mi, bardziej bolało cię po 2 CC czy tak samo?
Gdzieś tu na forum przeczytałam, że każda kolejna cesarka jest gorsza jeżeli chodzi o ból, a ja już po tej ledwo żyłam, więc się zastanawiam czy może mnie coś jeszcze gorszego czekaćWiesz co po 5 latach nie pamiętam jak bolalo wtedy. Normalnie śmigałam teraz i wtedy też. Ja wolałam chodzic teraz po korytarzu ciagle bo najgorszy bol przy wstawaniu był, więc lezec praktycznie nie leżałam wcale.