• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja właśnie trochę nie bardzo wiem jakimi przyprawami mogę zastępować sól 🤷
W jajkach bazylią i trochę pieprzu robi robotę. Suszone pomidory też właśnie są spoko. No i te płatki drożdżowe. Fajne są też kokosowe aminosy, smakują trochę jak sos sojowy i super podbijają potrawy, ale to tylko kilka kropel bo jednak trochę tego sodu tam jest. No a dużo zdrowsze niż sos sojowy bo jednak to aminokwasy

W jajkach bazylią i trochę pieprzu robi robotę. Suszone pomidory też właśnie są spoko. No i te płatki drożdżowe. Fajne są też kokosowe aminosy, smakują trochę jak sos sojowy i super podbijają potrawy, ale to tylko kilka kropel bo jednak trochę tego sodu tam jest. No a dużo zdrowsze niż sos sojowy bo jednak to aminokwasy
Tylko że ja to lubię sobie trochę potrawę dosolic, pracowałam na kuchni w knajpach więc u mnie mdłe jedzenie nie przejdzie. Więc i tak niektóre rzeczy odkładam młodemu bez soli a sobie doprawiam

reklama
Wiesz co po 5 latach nie pamiętam jak bolalo wtedy. Normalnie śmigałam teraz i wtedy też. Ja wolałam chodzic teraz po korytarzu ciagle bo najgorszy bol przy wstawaniu był, więc lezec praktycznie nie leżałam wcale.
Gdzieś tu na forum przeczytałam, że każda kolejna cesarka jest gorsza jeżeli chodzi o ból, a ja już po tej ledwo żyłam, więc się zastanawiam czy może mnie coś jeszcze gorszego czekać 🤣🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry