• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dopadł młodego katar.Leje się z nosa jak nie wiem co, o tyle dobrze że póki co jest wodnisty a nie jakiś gęsty czy żółty. Dostałam zalecenie żeby inhalacje robić, odciaganie i maść majerankowa. Tylko jak to zrobić jak młody się tak drze że w żaden sposób nie jestem mu w stanie tej inhalacji zrobić 😭
Ja nie nakladalam maski jak nie chciał, po prostu kierowałam na niego tą parę i pozwalałam żeby nią oddychał.

reklama
U nas młoda tez dzos lekko zasmarkana. Mam nadzieke ze nie przyplacze się znow choróbsko bo dopiero 3 tygodnie ją kurowałam.
Jutrl idziemy skontrolować zelazo i morfologia. Mam nadzieje ze bedzie luksior i wkoncu odstawimy zelazo. Wkoncu zaczynają wychodzić zęby i nie chciałabym żeby przez zelazo jej polecialy ;/

Dopadł młodego katar.Leje się z nosa jak nie wiem co, o tyle dobrze że póki co jest wodnisty a nie jakiś gęsty czy żółty. Dostałam zalecenie żeby inhalacje robić, odciaganie i maść majerankowa. Tylko jak to zrobić jak młody się tak drze że w żaden sposób nie jestem mu w stanie tej inhalacji zrobić 😭
Ja też na siłę robilam 😂az jej sie spodobało i zasypiała. Miała okropny katar który ciagnal się prawie 1.5 tyg! Ale wyszla bez szwanku. Inhalacje z soli, dużo, dużo i jeszcze raz duzo odciągania i olejek olbas czy jakoś tak. Na pieluszkę i wieszałam na lozeczko żeby dobrze spala

Aaa co do nas samych. Orientujecie się ile czasu po porodzie robi się cytologie ?
Zbieram się zapisać do giną po jakies tabletki anty i tak myślę machnąć juz za jednym zamachem. Ale jakoś nie mogę się zmobilizować.

Ja mojemu dziś robiłam inhalacje jakoś poszło trochę wiercił się na kolanach 🐱

Ja mialam cytologię robiona od razu na kontroli po pologu, teraz będę miała znowu w marcu. Co rok😀
No mi nawet nikt nie zaproponował cytologii zaraz po;p a mialam tych kontroli juz kilka ze względu na tą moją nieszczesną ranę po nacięciu. I właśnie tak sobie myślę że chyba by wypadalo zrobic bo ostatnio mialam wlasnie na początku ciazy. Czyli rok juz bedzie

No mi nawet nikt nie zaproponował cytologii zaraz po;p a mialam tych kontroli juz kilka ze względu na tą moją nieszczesną ranę po nacięciu. I właśnie tak sobie myślę że chyba by wypadalo zrobic bo ostatnio mialam wlasnie na początku ciazy. Czyli rok juz bedzie
Zapisuj się do lekarza i zrób! :) ja chce isc na usg piersi nigdy nie byłam, ale chce zacząć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry