• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mi gin wspominał że cytologia zaraz po połogu może być niemiarodajna bo jednak szyjka macicy dochodzi do siebie i może mieć jakieś zmiany w strukturze, które wrócą do normy z czasem
U mnie tak było. W maju miałam kolejną cytologię, po zakonczonym leczeniu i były znowu jakieś zmiany komórkowe, miałam mieć kolkoskopie i próbę meigsa, ale nie zrobiłam, bo trzeba brać hormony.
Miesiąc temu znowu powtórzyłam i wszystko super, cytologia I.

Dziewczyny, idę w niedzielę na chrzciny, jakie są teraz cenniki ile dawać do koperty ? 🤣

reklama
Ja jestem zdania, że dajesz tyle na ile cie stać. Moja siostra dala Hani 200 zl plus zabawkę, mój brat tak samo. Rodzice moi dali 700zl, a rodzice meza 1000. Ciotki dawały 300 najczęściej plus zabaweczka

U mnie tak było. W maju miałam kolejną cytologię, po zakonczonym leczeniu i były znowu jakieś zmiany komórkowe, miałam mieć kolkoskopie i próbę meigsa, ale nie zrobiłam, bo trzeba brać hormony.

Dziewczyny, idę w niedzielę na chrzciny, jakie są teraz cenniki ile dawać do koperty ? 🤣
😳 Ja to nawet nie wiedziałam, że na chrzciny się daje kasę tak jak na slubie 🥴

my bylismy ostatnio to dawalismy 400 zł do koperty.

Ja właśnie też nigdy nie byłam i muszę iść, chociaż różne są opinie przy karmieniu piersią, podobno nie jest to przeciwskazaniem a wiadomo, że co lekarz to opinia.
Nie jest przeciwskazaniem tylko pierś
jest trudniejsza do oceny bo mleko wygląda w USG podobnie do torbieli (torbiel ma płyn i mleko to płyn). Ktoś kto robi to USG musi się poprostu w tym specjalizować i obejrzeć sporo cycków. Ja miałam USG 2 razy podczas kp ze starszakiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry