• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No właśnie to już zależy od człowieka. Ja nienawidzę pamiątek i wszystko wywalam 🤣
Ja bezużytecznych rzeczy tez nie lubię.. Ale w złoto warto inwestować. Co z tego że zbieramy dziewczyn kase z chrztów, roczkow, 500 plusów jak nagle może okazać się, że pieniądze są nic nie warte. Będą mogły sobie kiedyś przetopić złoto i coś innego zrobić 😀 złoto zawsze w cenie 😀

Ja bezużytecznych rzeczy tez nie lubię.. Ale w złoto warto inwestować. Co z tego że zbieramy dziewczyn kase z chrztów, roczkow, 500 plusów jak nagle może okazać się, że pieniądze są nic nie warte. Będą mogły sobie kiedyś przetopić złoto i coś innego zrobić 😀 złoto zawsze w cenie 😀
Złoto to fakt. Ja myślę że warto inwestować w paliwo 🤣🤣🤣
Kupię mu baryłkę na roczek.

Chyba muszę kupić większe pameprsy 😂😂 dramat, wzięłam młodego w nocy do łóżka, o 5 się obudził na mleko i wszystko przesiurane - pameprs, piżamka, śpiworek, kocyk który zawsze kładę pod nim w razie takiego wypadku 😂😂 i prześcieradło pod spodem też 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry