G
gość _199
Gość
No właśnie, po co takiemu dziecku łańcuszekNo u nas przeważnie kasę dostaje się lub jakąś pamiątkę Natalia dostała 100zl i łańcuszek srebrny z aniołkiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie, po co takiemu dziecku łańcuszekNo u nas przeważnie kasę dostaje się lub jakąś pamiątkę Natalia dostała 100zl i łańcuszek srebrny z aniołkiem![]()
Moje dziewczyny mają po 2 zlote łańcuszki po chrzcie z grawerem . Uważam, że to fajna pamiatka. Dostały od chrzestnych.No właśnie, po co takiemu dziecku łańcuszek![]()
Moje dziewczyny mają po 2 zlote łańcuszki po chrzcie z grawerem . Uważam, że to fajna pamiatka. Dostały od chrzestnych.![]()
Ja bezużytecznych rzeczy tez nie lubię.. Ale w złoto warto inwestować. Co z tego że zbieramy dziewczyn kase z chrztów, roczkow, 500 plusów jak nagle może okazać się, że pieniądze są nic nie warte. Będą mogły sobie kiedyś przetopić złoto i coś innego zrobićNo właśnie to już zależy od człowieka. Ja nienawidzę pamiątek i wszystko wywalam![]()
Złoto to fakt. Ja myślę że warto inwestować w paliwoJa bezużytecznych rzeczy tez nie lubię.. Ale w złoto warto inwestować. Co z tego że zbieramy dziewczyn kase z chrztów, roczkow, 500 plusów jak nagle może okazać się, że pieniądze są nic nie warte. Będą mogły sobie kiedyś przetopić złoto i coś innego zrobićzłoto zawsze w cenie
![]()
A co z wami??A ja u lekarza z cała trójka więc ciekawie będzie...modlę się żeby nie był szpital z małym![]()
Hahaha taaa paliwo to dobry pomysłZłoto to fakt. Ja myślę że warto inwestować w paliwo
Kupię mu baryłkę na roczek.
Co się stało? Oby nie było tak źle, że szpital, trójka chorych dzieciaków to już ciężka sprawaA ja u lekarza z cała trójka więc ciekawie będzie...modlę się żeby nie był szpital z małym![]()