• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kolejny dzień i sukces. :D młody zasnął sam w łóżeczku. Po 20 nakarmilam, trochę jeszcze się w łóżeczku obijał, wstawał itp, pare razy zapłakal to poszłam pogłaskać po główce, dać misia do przytulania, pogadać. No i o 21 padł :D teraz czekam o której się obudzi po raz pierwszy

Kolejny dzień i sukces. :D młody zasnął sam w łóżeczku. Po 20 nakarmilam, trochę jeszcze się w łóżeczku obijał, wstawał itp, pare razy zapłakal to poszłam pogłaskać po główce, dać misia do przytulania, pogadać. No i o 21 padł :D teraz czekam o której się obudzi po raz pierwszy
Brawoo. Hania spi tragicznie... W ogóle w dzień taka marudna... Jutro idę na poprawkę brwi to będę miała godzinę spokoju 😂😂😂

Brawoo. Hania spi tragicznie... W ogóle w dzień taka marudna... Jutro idę na poprawkę brwi to będę miała godzinę spokoju 😂😂😂
Właśnie Filip też dość marudny. Wcześniej takie złote dziecko a teraz rogi pokazuje... W sumie bawi się sam i ogólnie jest ok, ale ubieranie, zmiana pieluchy to takie krzyki jakbym mu krzywdę robiła 🙃 a spanie losowo... Są dni że drzemki piękne po dwie godziny i więcej, a są jak dzisiaj, pierwsza drzemka 30 min a na drugą nie chciał iść 😂😂 i poszedł dopiero przed 18, szybko się obudził, potem jęczał wieczorem 🥴🥴 ciekawa jestem nocy, na razie spokojnie, zobaczymy

Właśnie Filip też dość marudny. Wcześniej takie złote dziecko a teraz rogi pokazuje... W sumie bawi się sam i ogólnie jest ok, ale ubieranie, zmiana pieluchy to takie krzyki jakbym mu krzywdę robiła 🙃 a spanie losowo... Są dni że drzemki piękne po dwie godziny i więcej, a są jak dzisiaj, pierwsza drzemka 30 min a na drugą nie chciał iść 😂😂 i poszedł dopiero przed 18, szybko się obudził, potem jęczał wieczorem 🥴🥴 ciekawa jestem nocy, na razie spokojnie, zobaczymy
Nawet sasiedzi mnie zaczepiają, że wkoncu słyszą, że mam dziecko 😂😂 Hanka dzisiaj Totalnie nie miala dnia.. I rozumiem okej. Ja też czasami nie mam... Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Moja mama wyszla po operacji że szpitala i muszę trochę jej pomóc... Umyć się i w ogole obiad jakiś.. Smutno mi trochę, że naprawdę nie mam jak pomoc w pełni.....

Nawet sasiedzi mnie zaczepiają, że wkoncu słyszą, że mam dziecko 😂😂 Hanka dzisiaj Totalnie nie miala dnia.. I rozumiem okej. Ja też czasami nie mam... Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Moja mama wyszla po operacji że szpitala i muszę trochę jej pomóc... Umyć się i w ogole obiad jakiś.. Smutno mi trochę, że naprawdę nie mam jak pomoc w pełni.....
Domyślam się, robisz i tak dużo! Naprawdę Cię podziwiam, masz dwie córy i jeszcze jesteś w stanie pomóc mamie. Wiadomo rodzice, to rodzice zawsze się pomoże. Ale nie wszyscy tak mają, bo wypinają się i zakrywają obowiązkami.
Zdrówka dla mamy. ❤️

Mnie rozłożyło kompletnie przeziębienie. Dzwoniłam wczoraj do ośrodka i dostałam antybiotyk na 3 dni + jakieś leki przeciwzapalne. Dzisiaj ciut lepiej, katar już nie jest taki lejący i nie bolą zatoki, za to chrypa i ciągła chęć kaszlu. Ale żyć trzeba :P mały dostał takiego kataru że szok... Poprzednią noc nieprzespaną, ta nie była wcale lepsza. Zasnął już przed 19 a o 20 płacz nie z tej ziemi. Budził się co jakiś czas i finalnie wstał o 4:40. Pytałam wczoraj lekarki co u Takiego dziecka mogę zrobić na katar to powiedziała żeby odciągać i psikać woda morską. Pytałam o inhalacje to nic mi nie odpowiedziała więc nie wiem. Póki co rano jest trochę lepiej, ma dobry całkiem humor a teraz poszedł spać. Mam tylko pilnować jakby zaczął kaszleć to jechac do ośrodka. Mąż wziął wolne dziś i jutro bo w razie co mnie nie wpuszcza chorej do lekarza z małym. Zdziwiło mnie bo lekarka do mnie żeby prosto jechac do ośrodka do niej. Ja pytam czy nie trzeba wcześniej dzwonić i się rejestrować a ona że z takim dzieckiem nie dzwonić tylko jechać. A jak dzwoniłam niedawno bo tez był przeziębiony to pielęgniarki że pierwsze teleporada i lekarz decyduje czy przyjmie dziecko...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry