• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moje dziewczyny mają po 2 zlote łańcuszki po chrzcie z grawerem . Uważam, że to fajna pamiatka. Dostały od chrzestnych. 😀
Moja też od babci (narzeczonego mamy) dostała łańcuszek srebrny, bo ona modlitewna taka i zabawki, a od jeden z cioci bransoletke srebrną z jakąś biedronka i coś tam. Jeszcze ten bidon beznadziejny od teściowej.

Załączniki

• received_1160591144453365.jpeg
    received_1160591144453365.jpeg
    62,4 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Dziewczyny, a jak robicie inhalacje? Tzn to pomaga na katar tak ? Wlewacie normalnie sól fizjologiczną do nebulizatora ? I ile razy dziennie ? Mam aspirator ten do buzi i jak chce wyciągnąć to nic nie wychodzi prawie a słyszę że nie może oddychać bo ma zatkany nosek... Dzisiaj kupię elektryczny bo nie wiem czy ja coś robię źle... A boje się że może to pójść dalej do gardełka

Dziewczyny, a jak robicie inhalacje? Tzn to pomaga na katar tak ? Wlewacie normalnie sól fizjologiczną do nebulizatora ? I ile razy dziennie ? Mam aspirator ten do buzi i jak chce wyciągnąć to nic nie wychodzi prawie a słyszę że nie może oddychać bo ma zatkany nosek... Dzisiaj kupię elektryczny bo nie wiem czy ja coś robię źle... A boje się że może to pójść dalej do gardełka
Wode morska mu psikasz? Ja robię inhalacje z około połowy soli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry