Ja musze sprzatac bo jutro tesciowa u nas nocujeJa dzisiaj położyłam Filipa na podłodze na dole żeby sobie biegał, a ja oglądałam ślub os pierwszego.wejrzenia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja musze sprzatac bo jutro tesciowa u nas nocujeJa dzisiaj położyłam Filipa na podłodze na dole żeby sobie biegał, a ja oglądałam ślub os pierwszego.wejrzenia![]()
2-3x dziennie. Tyle ile wytrzyma... W sumie raz tylko musieliśmy robić. Dwa dni i katar zniknąłDziewczyny, a jak robicie inhalacje? Tzn to pomaga na katar tak ? Wlewacie normalnie sól fizjologiczną do nebulizatora ? I ile razy dziennie ? Mam aspirator ten do buzi i jak chce wyciągnąć to nic nie wychodzi prawie a słyszę że nie może oddychać bo ma zatkany nosek... Dzisiaj kupię elektryczny bo nie wiem czy ja coś robię źle... A boje się że może to pójść dalej do gardełka
W ciągu 3 tygodni Lena tydzień chorowała, potem tydzień w miarę spokój, miała 3 dniówkę gorączka, dzieci z przedszkola zaraziły i znowu tydzień kaszel.. I zakończyła tydzień rzyganiem. Takze wesołe miałam 3 tygodnie. I od tygodnia spokój jak narazie. Ale na szczęście bez lekarza się obeszło.Hania moja ostatnio też taki kaszel że szok
BidulkaW ciągu 3 tygodni Lena tydzień chorowała, potem tydzień w miarę spokój, miała 3 dniówkę gorączka, dzieci z przedszkola zaraziły i znowu tydzień kaszel.. I zakończyła tydzień rzyganiem. Takze wesołe miałam 3 tygodnie. I od tygodnia spokój jak narazie. Ale na szczęście bez lekarza się obeszło.
Gratulacje!! Super. Jeszcze długa droga przed wami, ale już się klarują horyzontyTak was podczytuje i patrze ze wszystkie dzieciaki chore. Moja znajoma ze swoim maluchem lezy wlasnie w szpitalu bo od tego wirusa zaczął łapać bezdechy.
A ja zzisiaj korzystam ze tatuś ma wolne. Bylam rano na paznokciach, ogarnąć brwi. Badania zrobic małej i sobie. No i wyszlo ze ja znow mam anemia. A mala znow niskie zelazo;/ ciekawe co lekarz na to.
W kredycie dzis decyzja pozytywna takze łatwiej dalej !![]()
No to superTak was podczytuje i patrze ze wszystkie dzieciaki chore. Moja znajoma ze swoim maluchem lezy wlasnie w szpitalu bo od tego wirusa zaczął łapać bezdechy.
A ja zzisiaj korzystam ze tatuś ma wolne. Bylam rano na paznokciach, ogarnąć brwi. Badania zrobic małej i sobie. No i wyszlo ze ja znow mam anemia. A mala znow niskie zelazo;/ ciekawe co lekarz na to.
Mój całe szczęście zdrowy! Ale jak tak słyszę co się dzieje wokół, to aż strachTak was podczytuje i patrze ze wszystkie dzieciaki chore. Moja znajoma ze swoim maluchem lezy wlasnie w szpitalu bo od tego wirusa zaczął łapać bezdechy.
Ja dałam i też myślałam, że nie będzie chciał jeść, ale to akurat ogarnął, że do buzi trzebaMoja też na szczęście zdrowa. Ale to chyba temu że póki co brak rodzeństwa które by coś z przedszkola przyniosło i w sumie to nie spotykamy się ze znajomymi z dziećmi w tym wieku bo nie mamy.
Dajecie swoim dzieciaczkom chrupki kukurydziane? Ja dałam wczoraj pierwszy raz i ładnie jadła aż się jej uszy trzęsły, a bałam się że nie będzie potrafiła ich jeść bo narazie same papki dawałam![]()