Ewq9
Fanka BB :)
A co lekarz powiedział ? Od czego ten kaszel ?Kaszle mały myślałam że zaś szpital będzie ale trójka osłuchowo czysto
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co lekarz powiedział ? Od czego ten kaszel ?Kaszle mały myślałam że zaś szpital będzie ale trójka osłuchowo czysto
Od dziewczyn się zaraził a ma jeszcze na dole rozpulchnione dziąsła że przeziębienie ale ja od razu zaczęłam inhalacje robićA co lekarz powiedział ? Od czego ten kaszel ?
Hania moja ostatnio też taki kaszel że szokTeraz taki czas jest, dzieci kaszel mają okropny, a osłuchowo czysto. Obserwuj.. Oby się nie pogorszyło.
Kaszel to najczęściej spływający gil po gardle.A co lekarz powiedział ? Od czego ten kaszel ?
Dlatego przstraszylam się bo i ten chrzest jest w niedzielę...Hania moja ostatnio też taki kaszel że szok
Ja na pieluchę tetrowa i gdzieś na lozeczko wieszam. Ale bez kontaktu dla dziecka. Sama sobie ostatnio koszulkę oblewalam w nocy jak katar mialamJak używasz tego olejku ?
Też lubię ten filmHanka śpi, u mnie w domu syf zamiast sprzatac oglądam zbuntowanego aniola![]()
Może kaszleć bo mu spływa katar do gardła, dobrze że osłuchowo czystoOd dziewczyn się zaraził a ma jeszcze na dole rozpulchnione dziąsła że przeziębienie ale ja od razu zaczęłam inhalacje robić
Ja dzisiaj położyłam Filipa na podłodze na dole żeby sobie biegał, a ja oglądałam ślub os pierwszego.wejrzeniaHanka śpi, u mnie w domu syf zamiast sprzatac oglądam zbuntowanego aniola![]()