reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U jest w miarę spokojnie, byliśmy u neurologa na kontroli, wszystko ok, ale jeszcze w lutym kontrol. Za to ja obudziłam się rano, policzek spuchnięty, ucho napindala, żuchwa boli, więc chyba kolejna 8 zawita. 🙄 Jak w dzień było do wytrzymania, tak teraz mam dosyć. 🤪🤪

reklama
Pamiętam, że któraś z Was miała nadal linea negra tak jak ja. Jestes tutaj jeszcze? Jak tak to czy zniknęła Ci ta linia? U mnie nadal jeszcze jest cień i kurde ciekawe czy to kiedyś zniknie ...

Wiesz co, ja uważam, że jakieś poradniki sobie a życie sobie😂 Moja starsza budziła się co pół godziny/co godzina, myślałam, że o..eje, byłam z nią u neurologa, u osteopaty, miała usg przez ciemiączko, badania na robaki, a pierwszą noc przespała jak miała 20 miesięcy, a teraz? Nie mogę jej do przedszkola dobudzić. W niedzielę padła o 20 a w poniedziałek o 7 nie mogłam jej zwlec z łóżka. Po każdym karmieniu trzeba było ją nosić, później przy piersi zaczęła usypiać, a teraz mówi, że idzie spać i sama się kładzie i śpi. Gdzie kiedyś byłoby to nie do pomyślenia.
A ile starsza teraz ma?

Dziewczyny u nas masakra. Byłam z mlodym u przyjaciółki zobaczyć jej noworodka. Alek zdrowy i wszystko ok,więc go wzięłam ze sobą. Usnął mi u niej i spał zaledwie 30 minut, ja patrzę a on cały czerwony i rozpalony jak wstał. Przecież pół h temu go lulałam i był normalny. No i ma cały czas gorączkę 38.5 :/

Dziewczyny u nas masakra. Byłam z mlodym u przyjaciółki zobaczyć jej noworodka. Alek zdrowy i wszystko ok,więc go wzięłam ze sobą. Usnął mi u niej i spał zaledwie 30 minut, ja patrzę a on cały czerwony i rozpalony jak wstał. Przecież pół h temu go lulałam i był normalny. No i ma cały czas gorączkę 38.5 :/
Bidulek. Czasami tak się zdarza i nie przewidzisz... 😥😥 Zdrówka dla Alka!

reklama
Czy Wasze dzieci też tak sie ciesza jak robią to czego „nie wolno”!? 🤣🤣🤣 moja jak tylko uslyszy to usmiech od ucha do ucha i patrzy czy ja patrze, a pozniej robi dokladnie to czego nie chce 🤣🤣🤣 a jak do niej podchodze ja zabrac to sie smieje glosno 🤣

Do góry