Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też dalej mam widoczny cień, podobno do roku moze byc także czekam spokojnie.Pamiętam, że któraś z Was miała nadal linea negra tak jak ja. Jestes tutaj jeszcze? Jak tak to czy zniknęła Ci ta linia? U mnie nadal jeszcze jest cień i kurde ciekawe czy to kiedyś zniknie ...
A ile starsza teraz ma?Wiesz co, ja uważam, że jakieś poradniki sobie a życie sobieMoja starsza budziła się co pół godziny/co godzina, myślałam, że o..eje, byłam z nią u neurologa, u osteopaty, miała usg przez ciemiączko, badania na robaki, a pierwszą noc przespała jak miała 20 miesięcy, a teraz? Nie mogę jej do przedszkola dobudzić. W niedzielę padła o 20 a w poniedziałek o 7 nie mogłam jej zwlec z łóżka. Po każdym karmieniu trzeba było ją nosić, później przy piersi zaczęła usypiać, a teraz mówi, że idzie spać i sama się kładzie i śpi. Gdzie kiedyś byłoby to nie do pomyślenia.
Bidulek. Czasami tak się zdarza i nie przewidzisz...Dziewczyny u nas masakra. Byłam z mlodym u przyjaciółki zobaczyć jej noworodka. Alek zdrowy i wszystko ok,więc go wzięłam ze sobą. Usnął mi u niej i spał zaledwie 30 minut, ja patrzę a on cały czerwony i rozpalony jak wstał. Przecież pół h temu go lulałam i był normalny. No i ma cały czas gorączkę 38.5 :/
5 lat. Także z nią to już wakacjeA ile starsza teraz ma?
Ja mam jeszcze delikatnąPamiętam, że któraś z Was miała nadal linea negra tak jak ja. Jestes tutaj jeszcze? Jak tak to czy zniknęła Ci ta linia? U mnie nadal jeszcze jest cień i kurde ciekawe czy to kiedyś zniknie ...
Nie wiem czy wytrzymam do tego czasu5 lat. Także z nią to już wakacje![]()