No u mnie tak samoA ile spała? U nas wczoraj półtorej godziny spania na cały dzień.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie tak samoA ile spała? U nas wczoraj półtorej godziny spania na cały dzień.
Dobil w nocy do ponad 39 stopni, więc dałam paracetamol. Dzisiaj już 36.6 temperatura. Na szczęście, ale zobaczymy jak się w ciągu dnia wszystko rozwinie.@ness. Jak młody??
Wczoraj 3 spania, bo do lekarza godzina drogi, więc pospała w jedną i drugą stronę. A potem w domu jeszcze z nami spała i przed 18 chwilę wstaliśmyNo u mnie tak samo
Wow ładnie śpi, a o której idzie spać na noc?a my mamy dwie drzemki dalej, pierwsza około 11 i wtedy śpi 2 godziny i druga koło 15:30 to czasem godzine a czasem wiecejnie dałby rady jeszcze na jednej drzemce
Tak, mój tez takCzy Wasze dzieci też tak sie ciesza jak robią to czego „nie wolno”!?moja jak tylko uslyszy to usmiech od ucha do ucha i patrzy czy ja patrze, a pozniej robi dokladnie to czego nie chce
a jak do niej podchodze ja zabrac to sie smieje glosno
![]()
koło 20 kąpiel, pózniej godzina skakania po łozku i o 21 zwykle już spi do 8-8:30 rano ale przeważnie z 3 przerwami na mleczko i wierceniem się co chwileWow ładnie śpi, a o której idzie spać na noc?![]()
No to i tak superkoło 20 kąpiel, pózniej godzina skakania po łozku i o 21 zwykle już spi do 8-8:30 rano ale przeważnie z 3 przerwami na mleczko i wierceniem się co chwile![]()
, ja mam i jest u mnie nadal widoczna-mam nadzieje, ze zniknieja też dalej mam widoczny cień, podobno do roku moze byc także czekam spokojnie.