Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę że najlepiej jak pójdziesz do lekarza czy to rodzinnego czy dermatologa bo tu będzie ciężko Ci pomócA mnie coś nad okiem wysypało i niewiem co to
To napewnoMyślę że najlepiej jak pójdziesz do lekarza czy to rodzinnego czy dermatologa bo tu będzie ciężko Ci pomóc![]()
Co się dzieje ?Ja po dzisiejszym dniu wymiękam. Żyć się nie chce
Młody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączkiCo się dzieje ?
A bylas u lekarza z młodym??Młody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączki![]()
Byliście u pediatry?? Wysoka gorączką?Młody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączki![]()
Byłam, w sumie nie wiadomo co mu jest , bo nie ma innych objawów. Paracetamol co 6 h i do kontroli w pt.A bylas u lekarza z młodym??
38.5 - 39Byliście u pediatry?? Wysoka gorączką?
Ewidentnie coś mu dokucza. Ale dziwne że tylko gorączka. Może idą kolejne zęby ? ( Ja wszystko na nie zwalamMłody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączki![]()