Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że najlepiej jak pójdziesz do lekarza czy to rodzinnego czy dermatologa bo tu będzie ciężko Ci pomócA mnie coś nad okiem wysypało i niewiem co to
To napewnoMyślę że najlepiej jak pójdziesz do lekarza czy to rodzinnego czy dermatologa bo tu będzie ciężko Ci pomóc![]()
Co się dzieje ?Ja po dzisiejszym dniu wymiękam. Żyć się nie chce
Młody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączkiCo się dzieje ?
A bylas u lekarza z młodym??Młody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączki![]()
Byliście u pediatry?? Wysoka gorączką?Młody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączki![]()
Byłam, w sumie nie wiadomo co mu jest , bo nie ma innych objawów. Paracetamol co 6 h i do kontroli w pt.A bylas u lekarza z młodym??
38.5 - 39Byliście u pediatry?? Wysoka gorączką?
Ewidentnie coś mu dokucza. Ale dziwne że tylko gorączka. Może idą kolejne zęby ? ( Ja wszystko na nie zwalamMłody czy dzień od wczoraj gorączkuje, nic nie śpi i tylko na rączki![]()