Ja obstawiam 3 dniówkę. Wysoka gorączka. Po 3 dniach pewnie pojawia się plamkiByłam, w sumie nie wiadomo co mu jest , bo nie ma innych objawów. Paracetamol co 6 h i do kontroli w pt.
38.5 - 39

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja obstawiam 3 dniówkę. Wysoka gorączka. Po 3 dniach pewnie pojawia się plamkiByłam, w sumie nie wiadomo co mu jest , bo nie ma innych objawów. Paracetamol co 6 h i do kontroli w pt.
38.5 - 39
Lekarz powiedział, że przy zębach nie ma takiej wysokiej temp.Ewidentnie coś mu dokucza. Ale dziwne że tylko gorączka. Może idą kolejne zęby ? ( Ja wszystko na nie zwalam). Ewentualnie zapalenie ucha, pamiętam że bratanek miał gorączkę i duzo płakał i to właśnie zapalenie ucha.
Też mi się tak wydaje. Tylko czemu dziecko przy tym nie śpi.Ja obstawiam 3 dniówkę. Wysoka gorączka. Po 3 dniach pewnie pojawia się plamkikażde dziecko to przechodzi
U nas jakiś tydzień temu też przechodził 3 dniówke, w sumie to najgorsze były noce. Ale po 3 dniach wyszła wysypka i gorączka minęła. Tyle że u mnie młody był osłabiony i w dzień dużo spał ale za to w nocy nadrabiałLekarz powiedział, że przy zębach nie ma takiej wysokiej temp.
Też mi się tak wydaje. Tylko czemu dziecko przy tym nie śpi.
U nas zabawa na całegoU nas jakiś tydzień temu też przechodził 3 dniówke, w sumie to najgorsze były noce. Ale po 3 dniach wyszła wysypka i gorączka minęła. Tyle że u mnie młody był osłabiony i w dzień dużo spał ale za to w nocy nadrabiał![]()
HahaU nas zabawa na całegoteraz starego męczy.
O kurde i bawi się tak sama w łóżeczku i na macie ? U nas by to nie przeszło. Jeszcze w łóżeczku okej, pobawi się ale cały czas gada, ale na podłogę jak go dam czy na matę to od razu leci gdzie tylko się można podnieść i psocićU nas dzisiaj jedno spanie w dzień 2,5 godz, a zasnęła po 21a nie pamiętam o której raki wstała, bo się bawi, a potem na matę ją odłożyłam i spałam chwilę, więc ja po 8 wstałam
![]()
Ja ją do nas nad ranem biorę, siedzi sobie, włączę jej tv, bawi się co jest w zasięgu ręki, potem na macie musi się wybrykać. A jak jest w łóżku ze mną i jej się już nudzi, to ciągnie mnie za włosyO kurde i bawi się tak sama w łóżeczku i na macie ? U nas by to nie przeszło. Jeszcze w łóżeczku okej, pobawi się ale cały czas gada, ale na podłogę jak go dam czy na matę to od razu leci gdzie tylko się można podnieść i psocić![]()