Michalina_25
Fanka BB :)
ale widoczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale widoczki
Ja dlatego często teraz idę z nim na spacer w porze drzemki i mam 2 w 1U nas podobnie, a młody właśnie na drzemkę poszedł i idziemy na spacer dopiero jak się obudzi![]()
A ja robię tak żeby drzemke miala w domuJa dlatego często teraz idę z nim na spacer w porze drzemki i mam 2 w 1bo jak go kładę w domu to śpi tak długo, że spacer potem po ciemku. Minus niestety jest taki, że jak już zaśnie to trochę muszę chodzić, żeby pospał
![]()
nam czasem 2 godziny spi na dworze na spacerze i trzeba dreptaćJa dlatego często teraz idę z nim na spacer w porze drzemki i mam 2 w 1bo jak go kładę w domu to śpi tak długo, że spacer potem po ciemku. Minus niestety jest taki, że jak już zaśnie to trochę muszę chodzić, żeby pospał
![]()
U mnie też noce tak kijowe, że aż pisać mi sie nie chxe@Beti.mama zazdroszczę że reszta nocy minęła Wam dobrze
U nas już którąś noc z rzędu krzyczy. Teraz już się budzę i czekam, przeważnie zawyje i śpi dalej, czasem jeszcze się zdarzy że się przebudzi i muszę go wziąć do naszego łóżka, gdzie zasypia od razu. Ostatnio jakoś dwie noce pod rząd podałam przeciwbólowy to spał spokojnie max do 3 nad ranem. Nie chcę go faszerować tym co noc. Nie wiem czy wpływ na jego sen może mieć remont ? Remontujemy łazienkę na piętrze a śpi na parterze w ciągu dnia, z tym że są w pokoju bardzo cienkie drzwi a za nimi ganek i drzwi na zewnątrz. Robotnicy co chwilę wychodzą i wchodzą a drzwi już stare i wydają różne dźwięki. Nie wybudza się niby ale lekko rusza jak jest głośniejszy dźwięk... Zrzucam też na zęby bo idzie górna jedynka i chyba to mnie ratuje że mam nadzieję że się to skończy
A to ja zazwyczaj to ogarniam między moim śniadaniem, a Czarka drugim, chyba, że mam coś więcej do zrobienia albo ewidentnie mi nie pozwala działać, wtedy kładę go w łóżeczku i ogarniam, a spacer później, ale raczej rzadko się tak zdarzaA ja robię tak żeby drzemke miala w domubo wtedy sprzatam, gotuję czy leze
a rano robimy spacerek a później kolo 17-18 drugi
![]()
No ja tak po 2h chodzę właśnie jak śpi, teraz byliśmy ponad 2 godziny, a jeszcze spał jak przyszliśmy, ale tylko dotknęłam zamka od kombinezonu, żeby rozpiąć i oczy jak 5złnam czasem 2 godziny spi na dworze na spacerze i trzeba dreptać![]()
Mój to rasowy śpioch, nawet wczoraj jak tak płakał to co jakiś czas robił przerwę w ryku na ziewanie@Beti.mama zazdroszczę że reszta nocy minęła Wam dobrze
U nas już którąś noc z rzędu krzyczy. Teraz już się budzę i czekam, przeważnie zawyje i śpi dalej, czasem jeszcze się zdarzy że się przebudzi i muszę go wziąć do naszego łóżka, gdzie zasypia od razu. Ostatnio jakoś dwie noce pod rząd podałam przeciwbólowy to spał spokojnie max do 3 nad ranem. Nie chcę go faszerować tym co noc. Nie wiem czy wpływ na jego sen może mieć remont ? Remontujemy łazienkę na piętrze a śpi na parterze w ciągu dnia, z tym że są w pokoju bardzo cienkie drzwi a za nimi ganek i drzwi na zewnątrz. Robotnicy co chwilę wychodzą i wchodzą a drzwi już stare i wydają różne dźwięki. Nie wybudza się niby ale lekko rusza jak jest głośniejszy dźwięk... Zrzucam też na zęby bo idzie górna jedynka i chyba to mnie ratuje że mam nadzieję że się to skończy