Wtedy się tym nie interesowałam bo planowałam kolejne dziecko, a ja na żadne łyżeczkowanie macicy się nie pisze. Da się też z tym żyć, bo nie boli.no i cały sprzęt działał.Straszna sprawa. Da się to jakoś naprawić ?
3 razy w tygodniu umieram![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wtedy się tym nie interesowałam bo planowałam kolejne dziecko, a ja na żadne łyżeczkowanie macicy się nie pisze. Da się też z tym żyć, bo nie boli.no i cały sprzęt działał.Straszna sprawa. Da się to jakoś naprawić ?
3 razy w tygodniu umieram![]()
Czemu się nie piszesz?Wtedy się tym nie interesowałam bo planowałam kolejne dziecko, a ja na żadne łyżeczkowanie macicy się nie pisze. Da się też z tym żyć, bo nie boli.no i cały sprzęt działał.
To ciesz sięDziewczyny ja jestem w szokumały zasnął standardowo po 20 i ok 22 miał jakies przebudzenie ale zasnął jak dałam smoczek i spał. Północ ja się budzę a on śpi. I tak od północy do 2 nad ranem obudziłam się chyba z 5 razy i wstawałam do małego patrzeć czy żyje bo nic, zero płaczu, zero pobudki. W końcu o 2 dałam mu na śpiocha mleko i wtedy się uspokoiłam i zasnęłam
spaliśmy do 5:40, wzięłam go do łóżka i śpi do tej pory
![]()
Mi się już nie chcę o tym słuchać, serio![]()
Dr Sean Brooks - "Nic nie może tego powstrzymaÄ"
Od autora kanaÅu: DziÄkujÄ za wspólne stworzenie polskiej wersji jÄzykowej tego materiaÅu Wiktorii i Marcie. W tekÅcie podesÅanym lektorce - Marcie - wdarÅ siÄ bÅÄd i zamiast "wysterylizowani" byÅo narumble.com
Poczytajcie sobie
Mi powiedział też 2 lata, ale do porodu.Mi mówi że najlepiej 2 lata odczekać do zajścia w kolejną ciaze.
Bardzo mi przykro...Właśnie się dowiedziałam że babcia zmarła![]()
Błagam, to jest fejk, ten Pan przedstawia się jako doktor, a nie jest na liście Oxfordu, został sprawdzony pod kątem zamieszkania itp i nie znaleziono takiego człowieka, wiec prawdopodobnie nie ma żadnego tytułu, nie jest naukowcem tylko jakimś fanatykiem.![]()
Dr Sean Brooks - "Nic nie może tego powstrzymaÄ"
Od autora kanaÅu: DziÄkujÄ za wspólne stworzenie polskiej wersji jÄzykowej tego materiaÅu Wiktorii i Marcie. W tekÅcie podesÅanym lektorce - Marcie - wdarÅ siÄ bÅÄd i zamiast "wysterylizowani" byÅo narumble.com
Poczytajcie sobie