G
gość _199
Gość
Teoretycznie możesz już po CC działaćGdybym nie miała CC i warunki mieszkaniowe to ja bym bardzo chciała!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teoretycznie możesz już po CC działaćGdybym nie miała CC i warunki mieszkaniowe to ja bym bardzo chciała!
To indywidualna kwestia. Tego jaka blizna itd. Mi lekarz powiedział żeby kolejny poród nie był szybciej niż po 24 miesiącach, a kuzynce że może się starać dopiero po 3 latach od cc. Z tym że ona przez prawie rok w środku jakoś krwawiła ciągle. Dziecko było duże i jak je wyciągali to skórę jej rozerwałoTeoretycznie możesz już po CC działać![]()
O boze... Ja nadal nie mam okresu, a boje się że mi jakąś kieszonka się zrobiła. Muszę odstawić dr. Google.To indywidualna kwestia. Tego jaka blizna itd. Mi lekarz powiedział żeby kolejny poród nie był szybciej niż po 24 miesiącach, a kuzynce że może się starać dopiero po 3 latach od cc. Z tym że ona przez prawie rok w środku jakoś krwawiła ciągle. Dziecko było duże i jak je wyciągali to skórę jej rozerwało
Mi mówi że najlepiej 2 lata odczekać do zajścia w kolejną ciaze.To indywidualna kwestia. Tego jaka blizna itd. Mi lekarz powiedział żeby kolejny poród nie był szybciej niż po 24 miesiącach, a kuzynce że może się starać dopiero po 3 latach od cc. Z tym że ona przez prawie rok w środku jakoś krwawiła ciągle. Dziecko było duże i jak je wyciągali to skórę jej rozerwało
Mi lekarz prowadzący też powiedział że możemy już działać. Ale jeszcze chce to z kimś innym skonsultowaćTeoretycznie możesz już po CC działać![]()
Ej no ty karmisz piersią więc to normalne że możesz nie miećO boze... Ja nadal nie mam okresu, a boje się że mi jakąś kieszonka się zrobiła. Muszę odstawić dr. Google.
Ja mam takie powikłanie po CC, po pierwszym synu. Ścianki macicy się nie stykają zupełnie i jest przestrzeń w której gromadzi się krew i potem mam okres 10-14 dni. 6-7 dni normalnie a potem przez kilka dni co jakiś czas coś poleci, że wkładke przemoczy.O boze... Ja nadal nie mam okresu, a boje się że mi jakąś kieszonka się zrobiła. Muszę odstawić dr. Google.
Bardzo mi przykro..Ja się dowiedziałam dzisiaj że babcia od mojego męża trafiła do szpitala do Tych covid i raczej z tego nie wyjdzie![]()
Jak ja to znam, też zawsze sobie stawiam diagnoze z google i zawsze jest błędnaO boze... Ja nadal nie mam okresu, a boje się że mi jakąś kieszonka się zrobiła. Muszę odstawić dr. Google.
Straszna sprawa. Da się to jakoś naprawić ?Ja mam takie powikłanie po CC, po pierwszym synu. Ścianki macicy się nie stykają zupełnie i jest przestrzeń w której gromadzi się krew i potem mam okres 10-14 dni. 6-7 dni normalnie a potem przez kilka dni co jakiś czas coś poleci, że wkładke przemoczy.
Jestem ciekawa jak teraz będzie. Ja już miałam kilka razy miediaczke od porodu mimo kp i za każdym razem jest inna i przychodzi w rozstrzele 27-56 dni.
3 razy w tygodniu umieramJak ja to znam, też zawsze sobie stawiam diagnoze z google i zawsze jest błędna![]()