marta18691
Fanka BB :)
A co u Ciebie nie pasują ?Marta chcesz może zasłony do dziewczynek? Mam 2 sztuki. Rozowe w krateczkę. Sorry za zdjęcie ale lepszego nie mogłam zrobić na rękach z hania![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co u Ciebie nie pasują ?Marta chcesz może zasłony do dziewczynek? Mam 2 sztuki. Rozowe w krateczkę. Sorry za zdjęcie ale lepszego nie mogłam zrobić na rękach z hania![]()
Nie mam gdzie zawiesić, bo wymieniłam pokój basi i teraz ma okno dachowe. Więc mi nie potrzebne a tylko miejsce zajmujeA co u Ciebie nie pasują ?
Napewno wpadli gdzie po 3miesiacach 2dzieckoJa dzisiaj z koleżanką pisałam jest w 9 miesiącu, a miesiąc temu jej córka 14 dokładnie skończyła rokja podziwiam, termin ma na ostatniego grudnia
![]()
Ja mam grzeczne, a drugiego w życiu bym teraz nie chciałaNie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.
To wygląda jak wpadka. Bo planować mieli powoli, a wyszło jak wyszłoNapewno wpadli gdzie po 3miesiacach 2dziecko![]()
Jej Kaja pisała, że łobuzNie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.
Ja też uwielbiam być w ciąży. Mogłabym chodzić w niej tyle co słońA ja chociaz hania cienko spi to gdybym miała większe mieszkanie to chyba byśmy sobie 3 bobo zrobilitacy szaleni jesteśmy
chociaż mowilam, że 2 starczy to trochę jeszcze mnie ciagnie do chodzenia w ciazy
albo surogatka zostane
![]()
Wspolczuje bardzo ... strasznie dużo osób sie na to teraz sypie ;/Ja się dowiedziałam dzisiaj że babcia od mojego męża trafiła do szpitala do Tych covid i raczej z tego nie wyjdzie![]()
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.