• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja swojego starszaka pierwszy raz zostawiłam z babcia, dziadkiem i ciocia jak miał 8.5 miesiąca. Jechaliśmy z mężem na kurs przedmałżeński, byliśmy po cywilnym i proboszcz uznał, że musimy. Mój tata taki Heros, jak popłaczę to zaśnie. Wył im prawie 6 godzin bez przerwy :p moja siostra mówi, że do dziś ma traumę ;D Dziadkowie kolejny raz z nim zostali jak miał już grubo roczek skończony :P a mały jeździł z nami w pozostałe dni kursu, było wszystko: płacz, pielucha i kp w trakcie zajęć :D

Załączniki

• IMG_20211207_153126.jpg
    IMG_20211207_153126.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 102
Ja swojego starszaka pierwszy raz zostawiłam z babcia, dziadkiem i ciocia jak miał 8.5 miesiąca. Jechaliśmy z mężem na kurs przedmałżeński, byliśmy po cywilnym i proboszcz uznał, że musimy. Mój tata taki Heros, jak popłaczę to zaśnie. Wył im prawie 6 godzin bez przerwy :p moja siostra mówi, że do dziś ma traumę ;D Dziadkowie kolejny raz z nim zostali jak miał już grubo roczek skończony :P a mały jeździł z nami w pozostałe dni kursu, było wszystko: płacz, pielucha i kp w trakcie zajęć :D
Ja mam cierpliwość i podejście do dzieci ale takiego dziecka to jeszcze nie widzialam 😂 dobrze, że Hanka miała dobry humor i sie bawiła a tamtego galgana nosiłam 😂😂 tesciu przywiózł mi corke z przedszkola (nagła kwarantanna) to uciekł szybko bo tego krzyku nie mógł znieść 😂😂

Ja się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim Rysiem😂 Dzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne 😂 Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy😂

Ja mam cierpliwość i podejście do dzieci ale takiego dziecka to jeszcze nie widzialam 😂 dobrze, że Hanka miała dobry humor i sie bawiła a tamtego galgana nosiłam 😂😂 tesciu przywiózł mi corke z przedszkola (nagła kwarantanna) to uciekł szybko bo tego krzyku nie mógł znieść 😂😂
Może Rysiu ma mamoze ? Tylko towarzystwo mamy uznaje ?
U nas też w przedszkolu kwarantanna od dziś do poniedziałku włącznie. Tyle, że Olek od zeszłego tygodnia chory ( ale covid-) to nas ominęło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry