Ewq9
Fanka BB :)
Zasnął potem ?Jak nigdy młody się już od godziny bawi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zasnął potem ?Jak nigdy młody się już od godziny bawi...
Ja jestem ciekawa jak dzisiaj Czarek się spisze pod kuratelą mojej siostry, która nie ma dzieci i pierwszy raz z nim zostaniePilnuje od 40 min siostry syna.. I serio nie przestał ryczeć na minutę...
Odebrała go... Leb mi pękaJa jestem ciekawa jak dzisiaj Czarek się spisze pod kuratelą mojej siostry, która nie ma dzieci i pierwszy raz z nim zostanie![]()
Taak, o 4. I spał do 6, więc dramat..Zasnął potem ?
Ja daję do złobka i niech się same martwią co i jak z młodymOdebrała go... Leb mi pękadobrze, że Hania miała dobry humor... Ten z placzu nawet zwymiotował. I niby ma iść do żłobka. Jakoś tego nie widzę
![]()
ja tak samoJa daję do złobka i niech się same martwią co i jak z młodym![]()
Ja to stwierdzam że żłobek powinien kosztować 2000 tysJa daję do złobka i niech się same martwią co i jak z młodym![]()
A zarabiać po 5 tysJa to stwierdzam że żłobek powinien kosztować 2000 tysto jest praca w ciężkich warunkach
![]()
Szkoda,że nie ma nocnych żłobków.ja tak samona początku mialam wyrzuty sumienia, ale juz nie mam
niech idzie w świat, już czas
![]()