G
gość _199
Gość
Powodzenia, mój stary też walił głową o podłogę, to są ewidentnie zaburzenia :/Chyba to mamoza. Ale przy niej tez krzyczy duzo, wali glowa o podloge
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powodzenia, mój stary też walił głową o podłogę, to są ewidentnie zaburzenia :/Chyba to mamoza. Ale przy niej tez krzyczy duzo, wali glowa o podloge
No przy badaniu i rehabilitacji to co się dziwisz tez bym plakalaJa się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim RysiemDzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne
Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy
![]()
Hahahaha może i faktNo przy badaniu i rehabilitacji to co się dziwisz tez bym plakalaplacze jak ćwiczę
![]()
Pisała, że mieli zacząć się starać, a okazało się, że jest w 5 tygodniuJa myślę że to totalny przypadek
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.Pisała, że mieli zacząć się starać, a okazało się, że jest w 5 tygodniu![]()
Ja tak chciałam ale życie zweryfikowałoNie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.
Czarek też na fizjoterapii zawsze płacze, ale tylko jak musi ćwiczyć, bo jakby go zostawić z zabawkami na macie, to by się bawił w najlepszeJa się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim RysiemDzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne
Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy
![]()
A ja chociaz hania cienko spi to gdybym miała większe mieszkanie to chyba byśmy sobie 3 bobo zrobiliJa tak chciałam ale życie zweryfikowałono i cesarka ,
![]()