To ja może zawczasu do marcowych dołączę?Cześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę lutowka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja może zawczasu do marcowych dołączę?Cześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę lutowka![]()
Cześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę lutowka [emoji16][emoji16]
PrzytyłyHej ! Tyle sie u Was dziejeu mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
W poniedzialek wizyta to zobaczymy
A powiedzcie, przytyły Wam uda ?![]()
PieknieU nas tez prawie na gotowo. Oczywiście telewizor jest tymczasowo. Na komodzie stana koszyczki z przyborami dla małej. I nad lozeczkiem bedzie bialo rozowo szary napis z imieniem.![]()
Hahaha wskakuj szybko do lozka z mezem i moze zdazycie jeszcze na styczenCześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę lutowka![]()
Mi chyba wszystko przytyloHej ! Tyle sie u Was dziejeu mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
A powiedzcie, przytyły Wam uda ?![]()
Hej ! Tyle sie u Was dzieje [emoji3] u mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
A powiedzcie, przytyły Wam uda ? [emoji848]
A moze pokazecie ubranka co macie dla maluszkow na wyjście e szpitala[emoji173]