Sylwia99
Fanka BB :)
Zacznijmy od tego, gdzie się nie przytyłoHej ! Tyle sie u Was dziejeu mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
W poniedzialek wizyta to zobaczymy
A powiedzcie, przytyły Wam uda ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zacznijmy od tego, gdzie się nie przytyłoHej ! Tyle sie u Was dziejeu mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
U mnie podobnie (37+1), także może nie zostanę samaHej ! Tyle sie u Was dziejeu mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
To chodzisz w spodniach sprzed ciazy?U mnie podobnie (37+1), także może nie zostanę samaale jeszcze tydzień, dwa by mi się przydały zanim się zacznie, zwłaszcza teraz jak mi ten ząb wyleciał
Tak, czy siak czuję, że nie będzie mu się spieszyć, więc po dentyście zaczynam się (i małego) wspomagać
Uda ciut mi pewnie przytyły, bo spodnie ciaśniejsze, ale na szczęście raczej niewiele, gdyby nie te spodnie, to bym nawet nie zauważyła![]()
He he tylko bym chciala chyba luty[emoji16][emoji16]Hahaha wskakuj szybko do lozka z mezem i moze zdazycie jeszcze na styczen [emoji16] zapraszamy![]()
Ja póki co mam tylko kombinezon przygotowany, resztę wybiorę jak będę ostatecznie dopakowywać walizkę i uszykuję chłopakowiA moze pokazecie ubranka co macie dla maluszkow na wyjście e szpitala![]()