Pierwszy fotelik jezdzila chyba do 13 miesiącaNo jest mega leciutki, az w szoku bylam !
O, no to super![]()
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Trochę się zaczynam jednak obawiać, że dziecko przyjdzie na świat szybciej niż sfinalizujemy sprawę z samochodemNo pewnie ze tak ! Jak juz autko bedzie, to obsluga ze sklepu dopasuje Wam fotelik i bedzie dobrzenie stresuj sie
![]()
Monik93
Bedzie dobrzeTrochę się zaczynam jednak obawiać, że dziecko przyjdzie na świat szybciej niż sfinalizujemy sprawę z samochodem![]()
Mamy ten sam, jest superChcieliśmy avionaut z bazą, ale niestety nasze auto nie jest odpowiednie pod ten fotelik i wzielismy maxi cosi peble pro z bazą. Juz przynajmniej z glowy![]()
To spacer na nogach ze szpitalaTrochę się zaczynam jednak obawiać, że dziecko przyjdzie na świat szybciej niż sfinalizujemy sprawę z samochodem![]()
To mamy tak samo tylko ze mój Ignaś 2435gI ja tez byłam w tym tyg na wizycie. Ignas ważył 2400 teraz 35+ 6 zostało niby 29 dni do porodu![]()
MimiiMalwina
Czyli 0 się nie przydadzą? Bo nie rozumiemMoje dziewczyny mialy po 2300 i 1byly ubrane[emoji38]
MimiiMalwina
O proszę też IgnasTo mamy tak samo tylko ze mój Ignaś 2435g![]()
MimiiMalwina
Coś takiegoPokaz dywan![]()
Załączniki
reklama
Monik93