reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny melduje ze jestem rozpakowana !;) o 22 odeszły mi wody. Pierwszy skurcze z krzyża i brzucha cos okropnego. Zaczely sie po północy. O 7 rano parte. I o 7.25 urodziła mi się Gabriela.! 3750 i dluga 57cm. Kawal kobiety. Rodzilam naturalnie tak jak zdecydowałam i mimo bolu nie zaluje !!

reklama
Dziewczyny ja od 2.5 godziny leze na oddziale. O 22 odeszły mi nagle wody. Doslownie chrupnęło jak z wiadra. Pol godziny później jiz bylam w szpitalu przyjęta, test na covid ujemny. Leze i czekam co dalej bo od odejścia wod juz minęło 3h. A skurcze nieregularne.
Powodzenia, trzymam kciuki
Urodziłam o 6:40 :) mała waży 3620 i mierzy 56 cm :))
Gratuluję! Super wiadomości dziś z rana! Jak się czujesz? Jak córeczka się miewa?

Dziewczyny melduje ze jestem rozpakowana !;) o 22 odeszły mi wody. Pierwszy skurcze z krzyża i brzucha cos okropnego. Zaczely sie po północy. O 7 rano parte. I o 7.25 urodziła mi się Gabriela.! 3750 i dluga 57cm. Kawal kobiety. Rodzilam naturalnie tak jak zdecydowałam i mimo bolu nie zaluje !!
Brawo! Co za fantastyczny sobotni poranek dziś jest:) Gratulacje! Jak się teraz czujesz? Jak maleńka ? Pięknego wzrostu Twoje szczęście jest!

Brawo! Co za fantastyczny sobotni poranek dziś jest:) Gratulacje! Jak się teraz czujesz? Jak maleńka ? Pięknego wzrostu Twoje szczęście jest!
Ja troche podsypiam bo zmeczona po całej nocy. Małą zabrali do ogrzania troszkę bo jednak po terminie i duzo mazi miala na sobie itp. Ale ogólnie wszystko ok. Jestem mega szczęśliwa, emocje nie do opisania

Gratulacje!!! [emoji1][emoji1]

Małą narazie zabrali, żeby pobadac, ale wszystko ok jest i śmieli się, że mogę dzisiaj wychodzić 🤣 ból przy skurczach okropny klęłam, krzyczałam, że boli, jak przyjechałam to od razu pod ktg 23:55, mała była wysoko i dlatego chyba jeszcze bardziej to tak bolało, parte znośne z 15 minut i wyszła z rączka i raz owinięta, ale wszystko ok 😊 wody lały się jak wodospad normalnie jak leżałam, co rusz mi zmieniali podkłady. Ale narzeczony był ze mną od początku do końca i dwie godziny po porodzie :)

Małą narazie zabrali, żeby pobadac, ale wszystko ok jest i śmieli się, że mogę dzisiaj wychodzić 🤣 ból przy skurczach okropny klęłam, krzyczałam, że boli, jak przyjechałam to od razu pod ktg 23:55, mała była wysoko i dlatego chyba jeszcze bardziej to tak bolało, parte znośne z 15 minut i wyszła z rączka i raz owinięta, ale wszystko ok 😊 wody lały się jak wodospad normalnie jak leżałam, co rusz mi zmieniali podkłady. Ale narzeczony był ze mną od początku do końca i dwie godziny po porodzie :)
Masz już to za sobą i wszystko dobrze poszło, to najważniejsze. Odpocznij trochę, jeśli się w ogóle da i ciesz się maleństwem. Jeszcze raz gratuluję!

Gratulacje mamusia! Ale szybko Ci poszło!! Kobieta błyskawica 😀😀

reklama
Gratuluję! 😍 Jaka duża dziewczynka, pewnie dlatego tak Ci po żebrach dawała 🙈
Znaczy, że da się to przeżyć? Brałaś jakieś znieczulenie albo środki przeciwbólowe? Jakie miałaś rozwarcie w chwili przyjęcia?

Ostatnia edycja:
Do góry