U nas dopiero na 7ma dobeJa jak zdjęłam ten opatrunek bylo mi o wiele lepiej. Mialam go takiego wielkiego, skora na brzuchu mi sie odparzyła..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas dopiero na 7ma dobeJa jak zdjęłam ten opatrunek bylo mi o wiele lepiej. Mialam go takiego wielkiego, skora na brzuchu mi sie odparzyła..
No to Kochana powodzonkaDziś rozwarcie ma dwa palce (awans o 1 od wczoraj), ale skurcze się wyciszyły trochę :/ Jednak na KTG jeden "fest" udało się zarejestrować. Według lekarza warunki są, jest szansa, że może się uda. Ale pewności nie ma.
@olga.1 - mnie tez dobija to ze moj maz jeszcze dziecka nie widzial. I te procedury faktycznie sa bez sensu no bo czy sprzataczki albo poelegniarki ktore tutaj wchodza codziennie a nie byly szczepione maja regularnie robione wymazy???
Musimy to przetrwac. Ja wysylam mezowi zdjecia i filmiki i dodaje mi to wiele otuchy jak daje mi do zrozumienia jaki juz jest zakochany w córce![]()
Uda się!!Dziś rozwarcie ma dwa palce (awans o 1 od wczoraj), ale skurcze się wyciszyły trochę :/ Jednak na KTG jeden "fest" udało się zarejestrować. Według lekarza warunki są, jest szansa, że może się uda. Ale pewności nie ma.
O boze bardzo późno. I nie myje się rany przez 7 dni???U nas dopiero na 7ma dobe![]()
Ha ha ja też tak chodzę a zawsze się zastanawiałam dlaczego kobiety w ciąży tak chodzą jak pingwinkiTez mam termin na 22mi ginekolog powiedział że jeśli nic się nie będzie działo to we.wrorek mam się zgłosić na KTG
Ogólnie chodzę jak kwoka typowy kaczy chód mam![]()
Zgłaszam sięTo kto jeszcze został nierozpakowany?![]()