Michalina_25
Fanka BB :)
ja bede sie umawiać na rehabilitacje blizny. Jak odczuwacie brzuch? Bo ja mam strasznie nadwrażliwyDziewczyny po cesarce- czy wybieracie się do fizjoterapeuty uroginekologicznego?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bede sie umawiać na rehabilitacje blizny. Jak odczuwacie brzuch? Bo ja mam strasznie nadwrażliwyDziewczyny po cesarce- czy wybieracie się do fizjoterapeuty uroginekologicznego?
nas dzisiaj uratował spacer, w końcu śpi 2 godziny jużMoją trzeba zabawiać jak nie śpi. Najlepiej nosić, ale tak by widziała rzeczy dookoła.
nie boli ale też czuje ciągle rane. Takie kłucie przypominające, że ona ciągle tam jestja bede sie umawiać na rehabilitacje blizny. Jak odczuwacie brzuch? Bo ja mam strasznie nadwrażliwyczasem jak ręką przejadę po podbrzuszu to jakby ktoś mi igiełki wbijał.
Mój jak chce to potrafiU mnie to samo. A jak już mi się uda cudem odłożyć to się budzi po 30 minutach
Czy Wasze dzieci też nie potrafią sobie poleżeć spokojnie i się pogapić? Mój to jak nie śpi i nie jje to marudzi i płacze![]()
U mnie dzisiaj też krzyków nie było końca, nawet na spacerze pierwszy raz płakałWitam w klubie. U nas dzisiaj pobudka o 4.00. I wisk od rana, krotkie drzemki po 20-30 min i dopiero normalnie zasnął o 13.00 i do tej pory śpi![]()
Ja planuję iść kontrolnie, chociaż jakiś czas temu miałam wrażenie, że rozszedł mi się mięsień prosty brzucha, teraz już sama nie wiem, więc tym bardziej chcę to sprawdzić. Tyle, że to raczej zwykła fizjoterapeutka jest, ale zajmuje się kobietami po ciążyDziewczyny po cesarce- czy wybieracie się do fizjoterapeuty uroginekologicznego?
U mnie dzis tez kolo 14 bylo. To ubralam bodziak dlugi rekaw, spodenki. Lekki kombinezon polarowy, i spiwor, bez czapeczki tylko kapturTo pytanie juz pewnie padlo no aleee ppgoda sie zmieniajak ubieracie obecnie swoje pociechu na spacer? U nas dzisiaj bylo body + pajac + czapeczka + kombinezon cieply... i zastanawiam sie czy nie za cieplo przy 14stopniach.
czapeczka nam sie zsuwala caly czasa to spadala na oczy, a to odslaniala ucho
Bardzo pilnujecie zeby takie newralgiczne miejsca jak uszy czy szyja byly szczelnie osloniete?
Ja dzisiaj bylam na spacerze mialam ubrane pajac i cienki futerkowy kombinezon plus koc w wozku i cienka czapka bylo cieplo dosc potem juz pogoda sie popsulaTo pytanie juz pewnie padlo no aleee ppgoda sie zmieniajak ubieracie obecnie swoje pociechu na spacer? U nas dzisiaj bylo body + pajac + czapeczka + kombinezon cieply... i zastanawiam sie czy nie za cieplo przy 14stopniach.
Bardzo pilnujecie zeby takie newralgiczne miejsca jak uszy czy szyja byly szczelnie osloniete?
U mnie dzisiaj 16-17 stopni i założyłam cienki pajac, sweterek, chustkę na szyję (w ogóle pierwszy raz ogarnęłam, żeby coś na szyję założyćTo pytanie juz pewnie padlo no aleee ppgoda sie zmieniajak ubieracie obecnie swoje pociechu na spacer? U nas dzisiaj bylo body + pajac + czapeczka + kombinezon cieply... i zastanawiam sie czy nie za cieplo przy 14stopniach.
A ja nadal czuję jakby wokół blizny było znieczuloneja bede sie umawiać na rehabilitacje blizny. Jak odczuwacie brzuch? Bo ja mam strasznie nadwrażliwyczasem jak ręką przejadę po podbrzuszu to jakby ktoś mi igiełki wbijał.