Jest siostra blizniaczkaU nas Hanna szaleje na macie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest siostra blizniaczkaU nas Hanna szaleje na macie![]()
Dzisiaj kończy 7 tygodni ale już od drugiego tygodnia życia bardzo ładnie trzymał główkęIle Twój dzidziuś ma tygodni, że juž tak pięknie główkę trzyma wysoko? Jestem pod wrażeniem![]()
my chyba dzisiaj nie wychodzimy bo wczoraj myślałam, że mi uszy odpadnąA my na spacerze, ale pizga, że hej!
i jak zniosła zabieg?A my po zabiegu na wędzidełkopozdrawiam słodkich kolegów i słodkie koleżanki
@Beti.mama moja też wiecznie zimne ręce
![]()
Przy znieczuleniu parę sekund zakwękała, a później więcej wrzasku było przy ubieraniu, niż po samym zabiegu, po którym, aż tak nie wrzeszczała.i jak zniosła zabieg?![]()
I jak bidulinka to przezyla?A my po zabiegu na wędzidełkopozdrawiam słodkich kolegów i słodkie koleżanki
@Beti.mama moja też wiecznie zimne ręce
![]()
No cos Ty, moja bardzo plakala. Podcinaliscie tylko dolne?Przy znieczuleniu parę sekund zakwękała, a później więcej wrzasku było przy ubieraniu, niż po samym zabiegu, po którym, aż tak nie wrzeszczała.![]()
Wrzeszczala jeszcze później w samochodzie. A później byłam u cioci mojej to mleko wypiła, trochę marudziła, zasnęła, całą trasę spała, byłam w sklepie wracam i siostra już ją wzięła, bo zaczęła znowu wrzeszczeć, w domu też trochę marudziła, później humor super miała, zaczepiałam i się cieszyła, znowu płacz i śpi. Przypomni jej się to trochę popłakuje. Jutro 8 tygodniI jak bidulinka to przezyla?
ile macie tygodni?