reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej dziewczyny - moja mala ostatnio dosc czesto ociera sobie lapkami oczy, ewidentnie cos ja tam „gniecie”, zaczela sie tez slinic mocno ale to chyba za wczesnie na zabkowanie 🧐 jeszcze dr google mi podpowiada zapalenie spojowek.

czy ktores z Waszych dzieciaczkow tez ma cos takiego?
Jakbym widziala moją. Pcha rece w oczy i do buzi😂😂

reklama
Hej dziewczyny - moja mala ostatnio dosc czesto ociera sobie lapkami oczy, ewidentnie cos ja tam „gniecie”, zaczela sie tez slinic mocno ale to chyba za wczesnie na zabkowanie 🧐 jeszcze dr google mi podpowiada zapalenie spojowek.

czy ktores z Waszych dzieciaczkow tez ma cos takiego?
U nas to samo. Czasami wygląda jakby chciał sobie te oczy wydłubać 🥵 do buzi wkłada wszystkie palce naraz czasami, piąstki tez mu się zdarza i właśnie ślini się przy tym mocno.

Miałam dzisiaj misję żeby położyć się maksymalnie godzinę po mlodym i jak normalnie chodzi spać między 20 a 21 to na razie nie widać końca dzisiejszego dnia 🙈😂😭

U nas to samo z rączkami, wkładanie do oczu i ssanie kciuka😱 I to do tego stopnia że całkowicie odrzucił smoczka😭 My jutro mamy badania z krwi czy jeszcze go trzyma anemia bo jeśli tak to dalej będziemy brać żelazo😓 No i martwię się skąd będą pobierać krew, mam nadzieję że nie z główki 😭

Myśl o swoich planach przy dziecku [emoji23][emoji23][emoji23] Zawsze zrobi na przekór [emoji1787]
Miałam dzisiaj misję żeby położyć się maksymalnie godzinę po mlodym i jak normalnie chodzi spać między 20 a 21 to na razie nie widać końca dzisiejszego dnia [emoji85][emoji23][emoji24]

Mam wrażenie że mój synek tak od 3 dni bardzo dużo śpi, noce przesypia całe z pobudkami na jedzenie i to tak że czasami koło 10 dopiero ma taką większą pobudkę. Wtedy go przebieram i robię poranną toaletę i znowu idzie spać. Dopiero od 16-17 jest aktywny tak do 20 wtedy mamy kąpiel i po kąpieli znów śpi. Martwi mnie że coś mu może dolegać i oczywiście doszukuje się różnych rzeczy. Ale jutro mamy badania więc jak już będą wyniki to się okaże czy wszystko jest w porządku.

reklama
Do góry