Mój mały ma dokładnie tak samo, bardzo się męczy, stęka, jęczy i mu nie wychodzi. Robi kupkę raz dziennie albo co dwa dni.A jakie miałaś mleko i na jakie zmieniłaś? Moja w sumie to w nocy śpi i nawet 7,8 godzin ale przy próbie zrobieniu kupki płacze i ją brzuszek boli, tak samo przy gazach. Ale jak już zrobi kupkę to jest ona rzadka wiec to nie zaparcia. Ale szkoda mi jej bo tak się meczy... Przeszukałem cały internet i objawy pasują mi do dyschezji, slyszalyscie o tym?
reklama
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Dziewczyny jakich kosmetyków dla maluchów używacie ?
Mój Ignas ma suchą skórę na buzce. Używam do kąpieli emulsji emolium. Zastanawiam się nad kremem do twarzy , możecie coś polecić
Mój Ignas ma suchą skórę na buzce. Używam do kąpieli emulsji emolium. Zastanawiam się nad kremem do twarzy , możecie coś polecić
Sylwia99
Moja zasnęła przed 21, wstała 5:30Mój dzisiaj przez całą noc budził się co 1,5-2 godziny![]()

Ostatnia edycja:
marta18691
Fajny jest lioton z babedream do calego ciala taki balsam kremowyDziewczyny jakich kosmetyków dla maluchów używacie ?

A jakie mleko podawałaś wcześniej? Bo rozumiem ze na bebiko zmieniłaś ?Bebiko nie slyszalam o tym wogole co to jest![]()
Karolina9933
My tak samoDziewczyny u nas leci 11 tydzien i wskoczyłyśmy w rozmiar 68![]()
sandra0777
Dziewczyny, czy ktorys Maluch ma tez problem z anemia jak my? Hemoglobina nam spada i jest obecnie 8,8, wiec dostalismy skierowanie do szpitala

reklama
marta18691
Babydream podawałam a zmiwnialam na BebikoA jakie mleko podawałaś wcześniej? Bo rozumiem ze na bebiko zmieniłaś ?