Nie ma ratunku trzeba przeżyć![]()

albo ukrecic glowe

dzisiaj mam ochote uciec z domu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma ratunku trzeba przeżyć![]()
Ale na noc? Syn przesypia po 8 h i wtedy przecieka :/ja używam muumi, na wymianę mam bamboo, a na czarna godzinę jeszcze pampers pure nic mi nie przecieka.
To moze dlatego wlasnieAle na noc? Syn przesypia po 8 h i wtedy przecieka :/
Niee, nie będę go wynurzałaTo moze dlatego wlasnienie doradze czy wybudzac bo u mnie nie ma tego „problemu” - ja mam sporo okazji do zmiany pieluchy w nocy
![]()
Ja ubieram mlodej pieluchę o godzinie 20 i przebieram o 7 ranoNiee, nie będę go wynurzaładlatego szukam czegoś mega chłonnego, przecież muszą istnieć pieluchy które nie przemawiają całą noc !
No piękna ksiezniczka7To chociaz sie pochwale jaka ladna![]()
nie no zapomnij żeby mój tyle przespał ostatnio max 5hAle na noc? Syn przesypia po 8 h i wtedy przecieka :/
Przyjdzie ten czas, że będzie też tak spał. Zauważyłam, że lepssy ma sen, odkąd śpi sam w łóżeczku i w swoim pokoju. Ewidentnie my mu przeszkadzalismy.nie no zapomnij żeby mój tyle przespał ostatnio max 5hto się cieszyłam jak wariatka!