Melduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PieknieMelduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę![]()
Melduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę [emoji23]
Jakos nie widzę tego cieniowaniaMelduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę![]()
Haha dokładniePiekniepowiem Ci, że ja sądzę że fryzjerki do końca nie wiedzą jak im wyjdzie fryzura
raz im wyjdzie a raz nie
![]()
No to lobuziaraZostawiłam Hanie na środku maty, poszlam przedpokój ogarnąć. A ona leży sobie tak![]()
Bo to jest tylko na dole pocieniowane, a miało być na całości, ale też nie tak chamsko widoczneJakos nie widzę tego cieniowanianiewiem albo ślepa jestem
![]()
Bo to jest tylko na dole pocieniowane, a miało być na całości, ale też nie tak chamsko widoczne![]()
Zostawiłam Hanie na środku maty, poszlam przedpokój ogarnąć. A ona leży sobie tak [emoji23][emoji23]