Mikstura
Fanka BB :)
Nie, nic nie dawałam. Ona w sumie nie bardzo się interesuje jedzeniem.A dajesz jej coś do jedzenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nic nie dawałam. Ona w sumie nie bardzo się interesuje jedzeniem.A dajesz jej coś do jedzenia?
Ja się ciągle wahamNie, nic nie dawałam. Ona w sumie nie bardzo się interesuje jedzeniem.
U mnie też idą mam takie same foremki do babeczekRobię drugie podejście. Niestety już zezarlam 4chyba schowam połowę przed starym
17 tygodni i urodzil sie z waga 3050A ile ma mały?
No to zeczywiscie może ta waga trochę za mała jest...ja nawet niewiem ile mój waży dopiero 13lipca będę wiedziała17 tygodni i urodzil sie z waga 3050
Wlasnie to wczoraj robilam i wyszlo mi, ze Hipp jest spoko. Ale daj znac jak znajdziesz cos lepszegoMi lekarz poleca też sloiczki. Tylko muszę poczytać sklady i przeanalizować sklady które dobre![]()
Dziecko między 4 a 6 miesiacem powinno podwoić wagę urodzeniową. Twój ma dopiero 17 tygodni, więc nie wiem jaki problem, bo już wagę podwoił.17 tygodni i urodzil sie z waga 3050
A podeslesz link do tej co kupilas?
No takie silikonowe najlepszeU mnie też idą mam takie same foremki do babeczek![]()